Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális, hogy úgyis...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, hogy úgyis szeretem, ha nem beszélek vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, évek óta ismerem, mert egy suliba jártunk, s egyszer elmentünk közösen nyaralni (a 2őnk családja), azóta tudom hogy szeretem. Ennek már 1,5 éve, azóta osztálytársak lettünk, szerelmes vagyok belé, úgy, hogy nem is beszélünk. Folyton képeket bámulok róla, szerepel az álmaimban, de semmit se tudok tenni a haladás érdekében, ő se kezdeményez semmit.

Mit lehetne tenni? Van még valaki így? Ez normális?

2021. jan. 8. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk közelebb kerülsz hozzá?
2021. jan. 8. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudsz kezdeni semmit? Nincs azzal semmi gond, ha a lány próbál meg kezdeményezni.
2021. jan. 8. 17:10
 3/7 A kérdező kommentje:

De mi van ha pl bejelölöm FB-n s nem jelöl vissza?

Én azt nem bírnám ki

2021. jan. 8. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha te nem lépsz, mert lehet ő sem mer, miközben te is tetszel neki, akkor majd egy vagányabb csaj lenyúlja előled.

Azt hogy fogod kibírni, mikor majd facebookra tölti fel a képeket, amiken egy másik lánnyal ölelkezik és smárol?

Pokoli bűntudatod lesz, hogy nem próbálkoztál időben.

2021. jan. 8. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:
De mi van ha nem tetszem neki s csak hülyét csinálok magamból? S aztán az egész osztály tudni fogja...
2021. jan. 8. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyébként mi olyan nagy dolog abban, hogy valakit bejelölsz és ráírsz, hogy ne tudhatná meg bárki?

Még ha azon agyalnál, hogy lesmárold-e, azt megérteném, bár a vagányabbak ebből sem csinálnak ügyet, engem nem egyszer csókoltak már meg szinte vad idegen lányok.

Sose leszel boldog, ha állandóan azon kattogsz, hogy "jaj, ehhez és ehhez mit fognak szólni?". Akinek nem tetszik valami, annak üzend meg, hogy nyazsgem! Rock and roll az élet!

2021. jan. 8. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeptemberben nekem megtetszett az osztálytársam, bejelöltem, ráírtam de végül teljesen érdektelen volt, sőt azt se tudta ki vagyok ( szeptemberben kezdtem, így érthető).

Néha kínos, de amúgy semmi gáz. Azóta barátnője is van.

Így legalább nem rágódom most is, és képzelek mindenbe bele valamit.

Ezt amúgy azóta se hallottam vissza.

Jelöld be, aztán majd alakul. Nem veszítesz, csak nyersz vele.

2021. jan. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!