Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Nos az osztálytársam a lány
Elég sokat beszélünk
Közös téma egy csomó
Csak még azt sem tudom hogy elmondjam-e neki
Előre is köszi ha válaszolsz!
2021. jan. 8. 00:28
11/15 anonim válasza:
Mindenképp élőben ha teheted.
De minnél hamarabb.
12/15 A kérdező kommentje:
Első kérdés:Hogyan hívjam el??
Második:Ott àllok vele szemben és csak mondjak annyit hogy szeretlek?
Vagy hogy?
2021. jan. 8. 01:30
13/15 anonim válasza:
Nemxd Hívd el valami közös helyre, vagy csak mondd hogy unatkozol menjetek sétálni vagy fasz*om tudja
És mikor nagyba benne vagy a beszélgetésbe mondd hogy neked nem csak barátság kell
ne így szó szerint ahogy én írtam de hasonlóképp
14/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek aki hozzá fűzött valamit
Az utolsó kérdésemre még meghallgatnék pár választ
2021. jan. 8. 01:38
15/15 anonim válasza:
Megmondod, hogy neked a csaj nagyon bejön, nagyon aranyosnak/viccesnek/ akármilyennek tartod és hogy többet is szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!