Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha egy lány furcsán néz hogyha mondjuk azt mondják hogy üljek mellé ?
iskolában voltam és annak ellenére hogy már ˝nagyok vagyunk˝ az ofőm ültetett és engem egy fiú mellé ültettek és a srác mellé oda akart ülni a haverja és mondták hogy ők üljenek egymás mellé én meg üljek a lány mellé (aki nekem tetszik ) és amikor ezt mondták akkor annyira borzasztó fejet vágott mintha egy kosos büdös ember mellé kellet volna leülnie (én nem vagyok az) de ez miét lehetett
ja meg egy másik sztori még a mai napon a lányt meglökte a barátja pont akkor amikor én jöttem a folyosón mondván hogy felkészültél? aztán nekem sikerült löknie és egy pár másodpercig mintha megölelt volna.
ezek jelenthetnek valamit vagy csak azt hogy bunkó ?

Huh... hány évesek vagytok? 11?
Egyébként bejössz neki, amikor még általános iskola alsó tagozatába jártam én is ilyen játékokat játszottam a kiszemeltemmel. Visszagondolva elég gyerekes volt. De hát majd kinövitek.

Azért ne éld bele magad, lehet tényleg büdös vagy. :D
De nem valószínű.

Én is csináltam ezt, de azzal aki nagyon nem volt szimpi valami miatt. Ezért vágtam a pofákat ha mellém ültették meg kibeszéltem a barátaimmal. Lehet, hogy nála is erről van szó, hogy nagyon nem bír téged és ezt a barátai tudják ezért lökték neked, hogy így szivassák.
De persze arra is megvan az esély, hogy bejössz neki, pont ez az, hogy nem tudhatod, mert bármelyik lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!