Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a legjobb barátnőm barátjába.Nem tudom mit tegyek. valaki tud tanácsot adni? (19L)(Többi lent)
3:igen
Kedves kérdező! Ez egy rossz helyzet,amibe belekeveredtél, és biztos nem is tudsz olyan reálisan látni, mert a szeretteidről van szó... viszont, én többet nem állnék szóba ezzel az Annával. Durva,milyen barátság ez.
Először is, a csaj tudta,hogy neked tetszik, és miket élsz át,milyen érzelmeid, kétségeid vannak, Balázzsal kapcsolatban. Sőt, még biztatott is.
Nos,ha ilyen információkat megtudott,akkor egyértelmű,hogy számára tabu legyen Balázs.
Erre mégse az, össze is jön vele, miközben tudja,hogy te hogy érzel. Nem is szól a terveiről Balázzsal kapcsolatban, és ilyen fájdalmat okoz neked. Nem is tudom,hogy van annak a lánynak arca még neked panaszkodni Balázsról🤦🏻♀️ meg hogy egyáltalán szóba mer állni veled, miközben tudja ő is,hogy nem volt szép,amit tett.
Én se Annával,se Balázzsal nem állnék szóba ezek után.
Anna nagyot hibázott, ha igazán a barátnője lennél,nem okoz ilyen fájdalmat. Balázs meg...mi ez a gyors off? Előbb csók, aztán párkapcsolati tanácsadó?
Értem én, hogy mindkettő közeli barátod, de szerintem ne hagyd, hogy ha már mindezek után így összeálltak egymással még Te hallgasd a panaszaikat egymásról. Megmondanám mindkettőnek külön-külön, hogy "Légyszi, ne velem beszéld meg a közöttetek felmerült problémákat, azokat egymással beszéljétek meg.". Ne hagyd, hogy az a 3. fél legyél a kapcsolatukban, akire csak úgy öntik a saját bajukat a másikkal. Rájuk kell hagyni, had legyenek egyenesek a másikkal szemben, beszéljék meg a kettejük közötti dolgaikat. Próbálj meg kiszakadni a "lelki szemetes" szerepéből, hiszen ezzel csak önmagadnak ártassz. Próbáld elzárni annak a lehetőségét, hogy panaszkodjanak neked, legyél kicsit karakán. Egy idő után a problémák majd felemésztik őket, de ez ne a Te problémád legyen.
Nem akarok egyikőjükről sem rosszat feltételezni, de ha Balázs a történtek után Annával jött össze, akkor vagy arról van szó, hogy a Szilveszteri buli csak egy kis kaland volt számára, vagy talán azt feltételezi, hogy számodra volt csak kaland a dolog, és nem látott esélyt arra, hogy veled összejöjjön (ha a második eset áll fenn és úgy látta, nálad nincs esélye, simán lehet, hogy a "ha nincs ló, jó a szamár is" elven bepróbálkozott Annánál, vagy Anna ráhajtott [ezesetben Anna elég csúnyán hátba szúrt Téged]). Ha nem akarod a dolgokat felkavarni, akkor csak egyszerűen hagyd figyelmen kívül a panaszkodásaidat és foglalkozz más barátaiddal, más sráccal. Ha igenis tisztázni akarod a dolgokat, és látsz esélyt a Balázzsal való kapcsolatodra, vagy szimplán tudni akarod az igazságot arról, mi miért történt, akkor állj velük szembe és mondd el a gondolataidat, érzéseidet. Jobb magad mögött hagyni 2 rossz barátot, mint folyamatosan a lelki szennyes szerepét játszani.
Ha boldogok, hagyjad őket; nem kell őket szétszedni.
Ha meg majd szétmennek egyszer, akkor előtte szólj a barátnődnek ,hogy rástartolsz.És ne kérdezd,hogy megengedi-e, mert neki ebbe már nincs beleszólása akkor, ha ti ketten akarjátok, és ő már nincs vele, akkor mondjuk mit féltékenykedne; különben is két (vagy minimum egy) számára fontos személy, tehát elvileg akkor örül, ha boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!