Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, egyszerre jön be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, egyszerre jön be egy lány és nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány a suliból akivel egy jóban vagyok. Tudom hogy érez irántam valamit mert elmondta, én viszont nem tudom mit tegyek.

Az egyik részről én is érzek iránta valamit, a másik részről viszont nem vonzódok hozza fizikálisan. Ti mit tennétek a helyemben?

18/F

2020. dec. 30. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne áltasd szegényt. Ha nincs meg a szikra akkor ha történne is valami köztetek, nem valószínű, hogy kitartanál mellette. Ez ilyen korban még borzasztóan megrázó.
2020. dec. 30. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
"Szia, nagyon aranyos, kedves vagy, de részemről nincs meg a fizikai vonzódás."
2020. dec. 30. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg ne hagyd ennyiben a dolgot,mert így csak ott lesz a "mi lett volna ha". És lehet hogy később már akarnál valamit, de akkor már elszalasztottad volna. Nálam is csak később szokott kialakulni az az erősebb fizikai vonzódás, ha már jobban megszeretem a másikat

Szóval ha gondolod megismerheted közelebbről,ez még nem hülyítés,ha normális vagy vele. Ilyen fiatalként amúgy se kell egy kapcsolatnak feltétlenül olyan komolynak lenni

Hajrá:)

2020. dec. 30. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
40%

#3: az, hogy később alakul ki a fizikai vonzódás, az azért van, mert nő vagy. A nők általában szex után szeretnek bele a férfiakba, a férfiak meg az első szexig. A mi oldalunkon ezért fontos, hogy valaki jól is nézzen ki, különben nem adunk neki esélyt (persze vannak kétségbeesett alakok is).

A kérdezőnek azt mondanám, hogy lehet, hogy nem vonz a lány, de gyakorolni lehet vele, hogy ha jön valaki aki bejön, akkor legyen tapasztalatod. Tényleges kapcsolattal ne hitegesd, nyíltan beszéld meg, hogy ezt szeretné-e vagy sem.

2021. jan. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!