Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan menjek oda egy lányhoz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjek oda egy lányhoz, akivel már írogattam?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy csaj akivel egy suliba járok, és gondoltam hogy ha elkezdődik újra a suli, odamegyek hozzá, és bemutatkozok neki személyesen hogy hát velem beszélt Snapchaten.

De fogalmam sincs, hogy hogyan szolitsam le, hogyan közöljem ezt vele!

Bármilyen tipp?:/

2020. dec. 27. 23:28
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Neeeem tuti nincs neki.

Eddig egy barátja se volt, ezt ő írta nekem.

2021. jan. 1. 16:25
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hány évesek vagytok?
2021. jan. 1. 16:27
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mázlid van. Aki nekem bejönne, annak van kapcsolata, úgyhogy megszívtam.

Amúgy meg írd meg neki, hogy "mi lenne, ha nem csak tanulásról beszélgetnénk?"

Ilyesmi. Mivel nem én chateltem vele, és nem írtál sok info-t, ezért erre tudok gondolni.

Esetleg elhívhattad volna szilveszterezni.

Ha annak a lánynak, aki nekem bejött (volna) nem lenne párja, valami ilyesmivel próbálkoztam volna, hogy személyesen is találkozhassunk.

No de mindegy kérdező, ez már késő bánat, eb gondolat. A suli újranyitására én nem várnék a helyedben, az biztos. Lehet cinkes az interneten találkozóra hívni valakit, de a helyedben arrafelé terelném a dolgot. A Kedves Vezető nem tudom, hogy a tavaszi félévben tervezi-e megnyitni akár csak az óvodákat, alsós évfolyamokat, nemhogy a gimiket/egyetemeket...

2021. jan. 1. 16:34
 24/30 A kérdező kommentje:

Én 16, a csaj 17.

Hát, nem tudom én bízom ebben az egész dologban, a vakcinában, hogy visszaengednek minket két hét múlva, és tavasszal vége lesz ennek az egész borzalomnak...

2021. jan. 1. 17:53
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy ilyen naiv.

2021. jan. 1. 18:03
 26/30 A kérdező kommentje:

Hát jó, majd úgyis meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.

A lenyeg hogy a lányt nem zavarja a korkülönbség😊

2021. jan. 1. 19:10
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne hülyéskedj, 1 év korkülönbség az semmi. Ismerek olyat is, ahol 4-5-6 évvel idősebb a lány. (Persze nem tiniknél)
2021. jan. 1. 19:25
 28/30 anonim válasza:
100%
Szerintem nem baj az az 1 ev, 🤔 nekem is volt fiatalabb baratom mondjuk 3,5 ev volt és ő 17 én 21 na mindegy 😂 amúgy a legelején aki írta hogy élőben még szebb vagy az cukiii de szerintem azért snapen is udvarolj neki meg bókolj hogy élőben is látni akarjon 🤔
2021. jan. 1. 19:31
 29/30 A kérdező kommentje:
Szoktam neki egy pár bókot elsütni, szerinte jóképű vagyok azt mondta:D
2021. jan. 5. 14:24
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak bókot mondj. Viccelődj, hívd el valahova.
2021. jan. 5. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!