Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba de nem tudom ,hogy mondjam el, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Eddig is nagyon jó barátok voltunk de már akkor is csak barátként tekintett rám

Most valahogy már más a helyzet

Az történt hogy egy kisebb szülinapi buli volt és felelsz vagy merszeztünk

Míg az volt a feladatom hogy megpusziljam

(Mig valaki belém kötne ez az egész nem a covid idején történt)

Én megtettem de ő semmit nem szólt ,másnap odajött hozzám és sokkal kedvesebben kezdett el velem beszélni mint eddig,olyan más volt

Van még remény hogy tetszek neki?

Egyébként neki van pasija

És félek elrontanám az egészet ha kiderülne hogy a pasiját szereti ..

2020. dec. 23. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bukta szaga van az egésznek.

Nehogy elmondd neki.

Ha elmondod lapátra tesz.

Érd el azt, h ő legyen beléd.

Ha nem sikerül engedd el.

Ne érezze sose, h függsz tőle.

2020. dec. 24. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzet. Elsősorban azért, mert ahogy írtad, hogy már egy ideje jó barátok vagytok. Ha barátként tekint rád akkor 99% hogy abból soha nem lesz semmi, főleg ha van barátja. Most csajok egy kicsit fogjátok be a fületeket! xd

Ha tetszik egy lány és tudod, hogy van pasija, skkor sose próbálj meg barátja lenni, mert örökre az is maradsz. Még akkor is ha később szakít a barátjával. Sosem a padit hanem a barátot fogja látni benned. Ha ez a helyzet áll elő akkor igenis komolyan próbálkozni kell, ami persze elsülhet rosszul is. De ha annyira megnyerő tudsz lenni, hogy kapásból leveszed a lábáról, akkor sikerülni fog. De hs egyszer bekerülsz a "friend zone" ba onnen nincs kiút.

A te estedben, hogy most megmondd-e neku, az leginkább attól függ, hogy szerinted hogy reagálna. Vannak olyan csajok akik mebijednének, és inkább akkor megszakítják veled a kspcsolatot. De van olyan, aki jót mosolyog és azt mondja "de édi vagy".

Ezt neked kell tudnod, te ismered.

Vagy van az ami köztem es a menyasszonyom közt volt.

Amikor megismertem, már jó 3 éves kapcsolata volt. Nem mondom, hogy felhőtlen, de ez skkor még nem derült ki. A lényeg, hogy nekem nagyon teszett, sőt nagyon sok mindenben egyeztünk, közös gondolkodásmód, közös érxeklődési kör. Hozzáteszem, hogy mindig is válogatós voltam ilyen helyzetben. De akkor úgy éreztem, hogy megtaláltam a tökéletes nőt. Nem tőle, de megtudtam, hogy van barátja. Eszem ágában nem volt ezert lemondani életem nőjéről, úgyhogy elhívtam az első közös programra. Eljött. Jól érezte magát. Aztán jött a többi program. A barátja persze totál féltékeny volt rám, érthető okoból. De ő sosem ment el a barátnőjével sehova, mert volt annxira önző h nem vette észre, hogy a másik félnek mik az igényei, es mellé még lusta is volt. Egy évig ment a "rsndizgatás", ismerkedés, amikor a döntő dolig az egy közös horvátországi utazás volt. Végül ott jöttünk össze. Egyébként utólag kiderült az is, hogy a srác meg is csalta, de ez már lényegtelen sztem. Azóta 5 éve vagyunk együtt, 1 hónapja a menyasszonyom. Sőt, ha ennek vírusnak vége, akkor lesz esküvő is.

Bocsi, hogy ezt most ide zúdítottam, csak azért írtam le, hogy ilyen is van. Egy évig kellett várnom, de megérte. A lényeg, hogy ha pasija van, de tetszik es szeretnél tőle valamit, akkor ne akarj a barátja lenni. Én egy évig golyamatossn fenntartottam, hogy igenis szetetnék tőle valamit.

Biztos kapok majd lehurtogast pár tini csajtól, de valószínüleg jóval több mindent tapasztaltam és láttam.

Kérdező, neked kell eldöntened mit szeretnél. Egy biztos barátságot és csak vágyakozni utána, és minden egyes barátjánál végignézni, hogy ixmét nem te voltál akit választott, vagy bekockáztatod, hogy hátha sikerül. Bár mégegyszer hozzáteszem, hogy már eleve egy csapda helyzetből indulsz. Persze nem lehetelen, minden esetre sok sikert neked, bárhogy is döntesz.

33/F

2020. dec. 26. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!