Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki elutasított...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki elutasított és nem tudom túl tenni magam rajta (többi lenn) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tehát a sulinkbol volt egy lány, minden napot végigbeszéltünk, es nekem elkezdett egyre jobba megtetszeni. Végül ott kötöttem ki hogy egyszerűen mindent szeretek benne. Ezt el is mondtam neki egyik délután személyesen. Nem fogadta a legjobban, mert valamit nem szeret bennem nagy eséllyel, bár azt mondta hogy nincs velem semmi baj, csak ugy nem jövök be neki. En mindent megpróbáltam mar, de ő csak barátként szeretne maradni, ami nem tudom hogy jó e nekem, mert igy nagyon nehéz lesz elfelejtenem. Próbáltam egy két napot nem írni neki de nagyon nehezen bírom nélküle. Beleépült az élembe az hogy napi 6-7 órákat is beszélünk akár, és nem tudom mivel tudnán azt az időt kitölteni amikor beszéltünk hogy addig se gondoljak rá. Próbáltam más lányokkal is beszélni de nem az igazi. Nem tudom mit kene hogy tegyek.

Előre is köszönöm az értelmes valaszokat

2020. dec. 22. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akar tőled semmit. Igaz, hogy visszaír, vagy kedvességből, vagy csak játszadozik, vagy ki tudja, miért, de szerintem jobban tennéd, ha békén hagynád. Nem nagyon érdekled, ezt nem érdemes erőltetni.
2020. dec. 23. 10:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam keresni nagyon a lányt, ő szokott rám írni. Ahhoz hogy ne valaszoljak neki nem vagyok elég erős. Nem feltételezem hogy jatszik velem, többen mondtak már közös ismeretségi körből csak engem sajnos úgy kezel mint egy legjobb barátot. Minden reggel keres engem és amint felkelek mar látom hogy írt üzenetet. De miért csinálja ezt velem?
2020. dec. 24. 01:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert hülyít. Ha talál olyat aki tetszik neki, veled szóba sem fog állni. Addig meg jó vagy te ügyeletes bohócnak.
2020. dec. 24. 09:25
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 de va olyan aki tetszik neki, csak nem én vagyok az
2020. dec. 24. 09:39
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha lenne önbecsülesed, már rég nem beszélnél azzal a lánnyal. Nincs esélyed!
2020. dec. 24. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!