Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hányszor lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hányszor lehet szerelmes egy ember?

Figyelt kérdés

Tegnap szakított velem a barátnőm, életemben először voltam szerelmes. Nagyon kivagyok és egyszerűen nem bírok enni,inni ma reggel óta semmit sem. Úgy érzem belefogok ebbe őrülni.. Mindent megadtam neki gondoskodtam róla,szerettem és most más fiúval beszélget. Nagyon lement az önbizalom szintem, az öngyilkosság kerget.. Nem tudom mit tegyek, aggódok a családomért hogy kórházba kerülnék esetleg. Azt mondják hogy a rák csillagjegy a leggyengébb érzelmileg.. Hát ez nagyon igaz... Sosem voltam még ilyen helyzetben és úgy érzem hogy nem fogom kibírni teljesen szét vagyok esve... :(..

17/f

2020. dec. 20. 17:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek❤️❤️❤️
2020. dec. 20. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Túl sokszor
2020. dec. 20. 21:27
 13/13 anonim válasza:
Én tegnap levágtam a fél kezem, de inkább meggondoltam magam.
2020. dec. 21. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!