Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha az exem még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki_ra_1210 kérdése:

Mit tegyek ha az exem még szeret engem de én már öt nem?

Figyelt kérdés
Már rég szakitotam vele mert már nem igazán éreztem semmit iránta de ő még igy se szál le rólam mármint nem zaklat
2020. dec. 19. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Ki fog belőled gyógyulni.

Majd jön a következő.

2020. dec. 19. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mármint akkor mit csinál?
2020. dec. 19. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Tapintatos maradhatsz, hogy nem utasítod vissza sokadszorra is, esetleg csak megbeszéled vele, hogy ez biztos nem fog működni, aztán hagyod, hogy kigyógyuljon belőled, ahogy az első is mondta. De talán jobb, ha csak hagyod az egészet.
2020. dec. 19. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Félbe hagytad az utolsó mondatot. Szerintem legyél türelmes, idővel le fog kopni rólad.
2020. dec. 20. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!