Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak azoknak lesz kapcsolata...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azoknak lesz kapcsolata fiatalon akik jól néznek ki?

Figyelt kérdés

Általában szép lányt látok helyes fiúval kapcsolatban.

Én nem vagyok jóképű és vékony is vagyok:(

2020. dec. 6. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Hát általában jah, ebben a korban még mindenki nagyon válogat és általában a jól kinéző emberkék jönnek össze. Persze ha extrémen leadsz az igényeidből neked is lehet csajod csak ilyenkor még nem azt a szintet kell kinézni amiben te is mozogsz hanem kettővel alatta, mert a te szinteden lévő csajok még azt hiszik hogy majd a 10/10-es pasik egyszer észhez térnek és velük jönnek össze. Kell egy pár év (8-10) mire rájönnek hogy ez nem történik meg.
2020. dec. 6. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
A szépség még mindig szubjektív, valakinek ronda vagy, valakinek szép, aki meg neked szép, az mások szerint ronda. Amikor az exemmel voltam, szinte az összes barátom húzta a száját, hogy "jobbat nem találtam?" de nekem megfelelt. Csak azon múlik, találkozol-e olyannal, akinek tetszel
2020. dec. 6. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon sok fura stílusú, vagy egyáltalán nem "helyes" fiút látok mégis tk kedves és szép lánnyal. Persze kinek mi a szép, meg a belső sem mindegy, hogy mennyire értik meg egymás világát stb. Általában azoknak jön össze ilyesmi, akiknek van kiskoruktól ilyen lány a baráti köreikben, vagy pedig járnak valami közösségben, ahol összeismerkednek. Ha csak úgy vagy, akkor sosem lesz senkid, még ha nagyon jóképű is vagy. :D Vagyis én így látom/érzem ezt a témát.
2020. dec. 6. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
nem feltétlen
2020. dec. 6. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
84%
Ez marhaság. Mint azt már előttem is leírták, a szépség szubjektív. Nem mindenkinek kell a mesebeli szőke herceg, tehát biztos van olyan lány, aki téged is végtelenül helyesnek találna, ha ismerne. És a vékony srácok is sok lánynak tetszenek. Plusz a párkeresés nem (csak) a külsőn múlik. Fontos a másik személyisége, és ha az tetszik, akkor valahogy már kívülről is szebbnek találjuk az illetőt. Tapasztalatom szerint legalábbis így van.
2020. dec. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!