Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért lett ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy fiu.régen mindig tök sokat hülyéskedtünk. Leirtam neki privátba hogy nagyon tetszik nekem.irta hogy neki is én.megbeszéltük hogy ez maradjon titok.1 hét mulva osztálytársaink elkezdtek piszkálni.azt hiszi én mondtam el nekik igy nem áll velem szóba meg semmi.félek hogy ennyi volt a barátságunk! Miért lehet ez?
2020. dec. 4. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Megválaszoltad a kérdésed amúgy.

Ha még nem tetted meg akkor tisztázd vele hogy téved és nem te voltál.

2020. dec. 4. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"félek hogy ennyi volt a barátságunk! Miért lehet ez?"

Mert nem tudja még, hogy amit hisz és ami a valóság az lehet két külön dolog, és ha valamiben kételkedik akkor azt megpróbálhatja lekommunikálni a másik emberrel. Illetve, számára ennyi elég ahhoz, hogy valakivel a kapcsolata meg legyen szakítva. Magyarán, nem egy főnyeremény.

2020. dec. 4. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele!
2020. dec. 4. 22:32
 4/7 anonim válasza:
100%
Kommunikáció a kulcs ;)
2020. dec. 4. 22:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem áll velem szóba.szerintetek ha segítséget kérek a testvérétől az segithet? Vagy nagyon nagy marhaság? Szeretnék vele kibékülni!
2020. dec. 5. 07:42
 6/7 anonim válasza:
Simán fordulhatsz a tesójához szerintem
2020. dec. 5. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os rendben. Ma boltba találkoztam vele azt mondogatta hogy miért kellett elmondanom.nem halgatott végig igy irtam a nővérének azt irta beszél vele
2020. dec. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!