Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudom hogyha valakinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom hogyha valakinek tetszek ?

Figyelt kérdés

2020. dec. 4. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Figyel, bámul, nem mer a szemedbe nézni, zavarba jön melletted, tisztára megvan zavarodva, próbál menőzni előtted, rádkacsint, a barátaidtól kérdez rólad, keresi a társaságod, facenookon a szülinapodon beszívezi a "Köszii!;)"-t, próbál lenyűgözni téged, nem mer kezdeményezni stb.

18/F

2020. dec. 4. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
1-es verzió a kisfiú verzió. A férfi meg odamegy hozzád és kezdeményez. Onnantól kezdve meg nem kérdés a kérdés... :-)
2020. dec. 4. 19:30
 3/8 anonim válasza:
84%

Igaza van a 2-nek, de szerintem a mai fiúk vagy férfiak (sajnos) nem ilyenek. Igazából én eddig a két végletet tapasztaltam

1) Hangos, menő, vagizós

-keresi a társaságod, megölel, direkt félreérthetően beszél, a szemedbe néz, incselkedik veled, sokat beszélget veled/keresi a társaságod a neten is és élőben is és hát az ilyesmi alap dolgok

2) A szerényebb, félénkebb

-nem nagyon szeretne a közeledbe lenni, mert fél, amikor hozzá beszélsz egy picit szégyenlősebb, nem néz a szemedbe

-direkt kerüli a társaságod, hogy senki ne fogjon gyanút

-de otthon nagyon sokat gondol rád tuti, és ha csak ketten vagytok lehet kicsit nyíltabban beszél

2020. dec. 4. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
bocsi de elfelejtettem írni hogy fiú vagyok
2020. dec. 5. 12:51
 5/8 A kérdező kommentje:
de amit írtál hogy mi jellemző a fiúkra az tökéletesen jellemző rám
2020. dec. 5. 12:56
 6/8 anonim válasza:
Jaa úgy teljesen más. Általában a lányok nem szeretnek annyira kezdeményezni, de ilyen apró jeleket, hogy pl. gyakran a szemdbe néz, rebegteti a szempilláit, sokat mosolyog, mindig nevet a vicceiden (és az szerintem nem igaz, hogy azon is nevet ami nem is vicces, mert azért a lányok se hülyék), nagyon kedves veled, érdeklődik irántad és minden veled kapcsolatos dolog iránt stb...
2020. dec. 5. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, biztosan állíthatom, a lányok közt vannak, akik kezdeményezőek. Viszont az ilyen lányok valóban nincsenek sokan.

Ha egy lány nem tipikusan kezdeményező, de érdeklődik irántad, akkor annak elég sokféle jele lehet. A leggyakoribb az, hogy keresi a társaságodat. Vagyis sokszor meglátogat, akár odahaza, vagy akár a munkahelyeden, főleg, ha kollégák is vagytok, hogy a közösségi alkalmazásokon is próbálja keresni a társaságodat, mikor telefonálsz neki, rendszerint érezni lehet a hangján, hogy felderül, mikor a Te hangodat hallja a készülékéből, de az is előfordulhat, hogy bizonyos helyzetekben csak úgy megölel, esetleg meg is puszil. Csókot rendszerint nem fog kezdeményezni, de ha Te kezdeményezel, elég nagy a valószínűsége, hogy hasonló helyzetek után nem fog visszautasítani.

De ha megírnád Te, hogy milyen jeleket vettél észre, melyekről esetleg feltételezed, hogy hátha azt jelentik, hogy tetszel a lánynak, akkor esetleg könnyebben megválaszolható lenne, hogy az vagy azok valóban azt jelenthetik-e, vagy csak Te látsz bele ilyesmit.

2020. dec. 11. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
A nem vicces vicceiden is nevet.
2020. dec. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!