Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány,mit tegyek? (Kérlek olvasd el!)
Teháf már elsőtől egy osztályban vagyunk. Gyakran láttam régebben is hogy figyel,és ha én is ránézek akkor elvörösödik. Meg biztos kézböl tudom is hogy nem egy pár véletlen egybeesés. Ő biztos hogy érez valamit,mert már ha tudásom nem csal,3 (!!!) Éve ez van. Na most nekem is tetszik,de bizonytalan vagyok. Nem abban az értelemben hogy nem merek ráírni hanem hogy nem tudom hogy igazán kell e. Jól megvagyok,de valamiért mindíg rajta agyalok. Azért nem vagyok biztos mert ha esetleg mégse menne nem akarom összetörni,vagy ilyenek. Meg a korona alatt amúgy sem menne,instán meg még a beszarik is felszedik a "krássukat"
Tehát nem online akarnám,de akkor várni kell,viszont így külön meg így kérdezés előtt nem nagyon merem kihívni...
Valaki ha tud,vagy hasonlón ment át segítsen
(Amúgy jelölj ea-n panbancho a nevem lol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!