Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökéletes randi, de most ilyenkor mi van?
A lány akinél próbálkozom még egyszer sem indított beszélgetést, de azonnal válaszol és órákon keresztül irogatok vele és beszélek hívásban.
Viszont a tegnapi randi után megkérdeztem messengeren, hogy holnap akar-e újra találkozni és az volt a válasza, hogy holnap nem. Ez azért aggaszt, mert nem mondott másik időpontot, hogy pl. ma nem, de csütörtökön ráérek és 5 óra múlva válaszolt és eddig a max az 10 perc volt (pedig online volt, csak nem olvasta el).
Pedig nagyon jó volt a randi, végig nevettünk, jól éreztük magunkat és tényleg egy hullámhosszon voltunk szerinte is. Feláldozta miattam az egész napját és a végén mosolyogva egy öleléssel köszönt el.
Nem tetszem neki már?
el tudom képzelni hogy csak szórakozik
ne keresd egy hétig aztán akkor kiderül
Írtam neki, hogy ha van kedve beszélgetni valamikor, akkor nyugodtan írjon és erre küldött egy like jelet :(
Nem valami jó jel, de akkor most várok, hogy most ő írjon
A like jel azt jelenti hogy nem érdekled. Még annyira sem telik tőle hogy pár karaktert írjon neked. Hagyd a fenébe.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!