Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem a fiúnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem a fiúnak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit szinte születésem óta ismerek a szüleimen keresztül, de csak évente párszor találkozunk. Az elmúlt fél évben kezdtem többet érezni iránta, szóval eddig nem nagyon figyeltem a kisebb jeleket. Amióta tetszik 2x találkoztunk, az utolsó alkalommal kifejezetten kedves volt velem, ez alatt azt értem, hogy:

-kirándulásnál lemaradt a haverjaitól és velem sétált (beszélgettünk)

-csitította a társaságot, ha nem tudtam elmondani valamit, és ha nem hallott engem rögtön megkérdezte valakitől, hogy mit mondtam

-megvárta amíg pakolászok és együtt mentük egy másik házba (még a kapun is átengedett)

-rengetegszer említette meg, hogy pl. amíg ők hülyülnek, nekem milyen gesztusaim vannak. (milyen viccesen bámulom őket, vagy biztos azt gondolom tök hülyék)

-este fentmaradt velem beszélgetni kb hajnali 3-ig

-táncos este többször is odajött hozzám (én nem vagyok valami partiarc, szóval szokásomhoz híven a kanapén gubbasztottam) és kérdezgette, hogy hogy érzem magam, tetszik-e az este

-ha épp nem jött elő a társaságkedvelő énem mindig invitált,hogy üljek mellé, szálljak be hozzájuk, beszéljek én is, stb...

Viszont, ezeken a "jeleken" kívül nem nagyon mutatott semmi féle más dolgot (értem ezalatt az izzadást, zavart beszédet, felhúzott szemöldököt vagy pupillatágulást)

Én arra gondoltam még, hogy esetleg csak régi barátként tekint rám, és csak szimplám nem akarja, hogy szenvedjek,de nem ismerem annyira a fiúkat, hogy meg tudjam mondani.

Amúgy egy kifejezetten értelmes srácról van szó

2020. nov. 16. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges...

18/F

2020. nov. 16. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán tetszhetsz neki. Csak itt a gyíkon olyan minden pasi, hogy betojik és halálra izzadja magát, ha egy nő rámosolyog (bár ezt is sokszor inkább a nők magyarázzák bele, hogy “romantikusabb” legyen a történet). Egészséges önbizalmú srácnál ezeket nem vagy alig fogod észrevenni.
2020. nov. 16. 22:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából ami miatt kérdéses számomra, hogy tetszem-e neki, az az, hogy lehet csak barátkozni próbál,mondjuk ennyire azért nincs jóban velem :"D és ami segítene eldönteni, hogy mennyire "izgul rám", azt nem csinálja (vagy nem észrevehetően) lehet, csak a korkülönbség...
2020. nov. 16. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire nagy az a korkülönbség?
2020. nov. 16. 23:06
 5/8 A kérdező kommentje:
3 év +pár hónap
2020. nov. 17. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És te hány éves vagy? Ha 12, az tényleg gond, de ha 15, az működhet. Ha annál idősebb, akkor meg pláne. Persze nyilván nem ez az egyetlen szempont, de nem ismerem egyikőtöket sem.
2020. nov. 17. 10:39
 7/8 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok sajnos
2020. nov. 17. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Én ilyen rendes csak azzal a lánnyal lennék aki tetszik.

De nem tudom,hogy ez a te lovagod milyen habitusú. Izzadást, zavart beszédet meg pupillatágulást ne keress, mert felesleges. Inkább adj neki egy kedves jelet ha alkalmad nyílik rá. A lányoknak erre elég praktikájuk van.

Pl.: mérd hozzá a tenyered az övéhez. Ha szerelmes vagy belé úgyis kíváncsi lehetsz arra, hogy milyen a keze. Csak szimplán ragadd meg és helyezd bele a tenyered az övébe. Majd tégy egy megállapítást a kezével kapcsolatban. Egy efféle gesztus egy jelzés számára, amitől vagy közeledik hozzád, ami azt jelenti, hogy tetszel neki, vagy elhidegül mert félreértetted és ő nem akart közeledni. Vagy csak berezel, mert egy nyuszi. A lényeg, hogy ha leküzdöd a félelmeidet és teszel egy lépést akkor vagy így vagy úgy de közelebb kerülsz az igazsághoz.

2020. nov. 24. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!