Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelt kérdés
Visszautasított egy lány. Öngyilkos gondolataim vannak. Túl tudom magam rajta tenni? Nektek volt ilyen? Hogyan tettétek túl magatokat rajta?

2020. nov. 15. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Megkúrtam a nővérét és elmúlt...
2020. nov. 15. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Még nagyon sok lány fog visszautasítani az életben, de ennyiért nem kell felkötnöd magad. Vannak még lányok, ismerkedj másokkal! A visszautasításnak valószínűleg oka volt, lehet foglalt vagy csak most nem vágyik párkapcsolatra, nem feltétlenül benned van a hiba.
2020. nov. 15. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Én egy egyetemi bulin 50 csajhoz mentem oda fogadásból telefonszámot kérni. Mind az 50 lekoptatott, mégis itt vagyok :D

Annyit tudok mondani, hogy van több csaj is, sőt mi több rengeteg, én is csak 50-hez mentem oda, de ohamehettem volna 100-hoz is, onnan matematikailag is egy tuti bejönne. Most pl. a covidos időszakban is közel 70 helyre jelentkeztem, 65 vissza se írt, az azv5 meg elutasított. Nem csak Te vagy így :)

Hajrá!

2020. nov. 15. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Haver, ne csináld ezt...

Szerinted engem egyszer se utasítottak el? Ez csak erősít. Majd meglátsz egy jobbat és nála is próbálkozol, addig amíg egy lány esélyt nem ad. Nálam is így volt ez, aztán azóta már 3 kapcsolatom is volt.

2020. nov. 15. 20:02
 5/9 October15 ***** válasza:
84%
Kijátszottam a Jedi Academy-t meg 2x rá rántottam. XD Fuh ha így belegondolok, hogy most milyen indokaim lennének arra, hogy fogjam magam és felkössem magam az első fára és ehhez képest nagyjából, hol van az, hogy kosarat kapok egy tini lánytól... XD XD XD XD Könyörgöm cseréljünk.
2020. nov. 15. 20:59
 6/9 A kérdező kommentje:
#1 XD Ezen most jót nevettem, köszönöm.
2020. nov. 15. 23:55
 7/9 A kérdező kommentje:
#2 De hát, ha kimondta, hogy utál?
2020. nov. 15. 23:55
 8/9 A kérdező kommentje:
#3 és #4 Köszönöm szépen!
2020. nov. 15. 23:56
 9/9 A kérdező kommentje:
#5 Köszi neked is!
2020. nov. 15. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!