Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl lett velem ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány (19) akivel még 2019ben ismerkedtem meg tinderen és nagyon megkedveltem, találkoztunk is akkor és úgy nézett ki össze is jöttünk, de ez nem tartott valami sokáig.. sajnos összevesztünk, hogy csak kihasználom és letiltott mindenhol, és most 1év utan újra rám írt (még nyáron), hogy nagyon sajnálja az egészet és hát kibékültünk mivel nekem még mindig hiányzott később pedig megint összejöttünk és nagyon jól elvoltunk együtt, sosem volt kinos csend, egész este bent voltunk a városban egy padon aludtunk el úgy, hogy rajtam feküdt, egy csomót beszéltünk és mondta is, hogy mennyire örül nekem meg érez irántam valamit.. aztán az egyik nap rám írt teljesen random, hogy ezt ne erőltessük nem fog menni mivel nem tudunk találkozni pedig csak masfél óra buszozásra lakik tőlem és próbáltam megbeszélni vele de teljesen ignorált csak megnézi amit írok amit teljesen nem értek mért csinál mivel elötte mindent megbeszéltünk akkor mért lett ilyen egyik pillanatról a másikra? sosem tudtam neki normálisan elmondani, hogy mit is érzek mivel nem vagyok egy romantikus alkat és nekem ez elég nehezen megy.. (18/f)2020. nov. 15. 16:39
1/2 anonim 

válasza:

Kihasznál, ha nincs ló jó a szamár is alapon.
2/2 Salilala 

válasza:

Hát, most már ne is mondd el neki. Hullámlovaglás, nem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!