Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltál szerelmes eddigi életed során?
Figyelt kérdés
Én 8 alkalommal!:)
18/F
2020. nov. 9. 21:41
11/26 anonim válasza:
Egyszer, de nem lett belőle kapcsolat
16L
15/26 anonim válasza:
Most amúgy ez vicces, mert a komoly szerelem nem pattan ki nyolcszor is ennyi idősen kérdező. Én is úgy hittem éreztem ilyet, de nem. Utána jöttem rá mi is az igazi szerelem-érzet és ezt kétszer tapasztaltam meg, az egyikbe most is benne vagyok, de foglalt a hölgyemény.
20/F
16/26 anonim válasza:
Egyszer, de még mindig tart.
18/L
17/26 anonim válasza:
Ugy igazan? Szerintem egyszer se, ripperoni
18/l
18/26 anonim válasza:
Hú hát az a szerelem, amikor minden pillanatban rágondolsz? 3-4 körül lehet kb.
16/f
19/26 anonim válasza:
2-szer, ha a tetszés nem számít, csak az amikor igazán érzed.
16/l
20/26 anonim válasza:
Egyszer. Osztom #15 véleményét. 15-16 évesen azt hittem hú de szerelmes vagyok, csak mert volt fiúm akivel randizgattunk. Aztán 17 évesen megismertem a páromat, szerettem nyilván, de azért elég gyerek voltam még. Aztán most 5 év után érzem azt, hogy ő a nagy Ő és nem adnám semmiért. Azt hiszem ez a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!