Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felfigyelt volna rám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felfigyelt volna rám?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban, nagyon kedves velem. Eddig is osztálytársak voltunk, eleinte nem nagyon beszéltünk, ez tavaly óta megváltozott. Ez a srác az osztályban a legokosabb fiú, nagyon jó tanuló, egy igazi zseni. Tavaly az én tanulmányi eredményem is jelentősen javult, a tanár már egy lapon említett vele. Akkor történt hogy egyik csoportmunkán párosával kellett dolgozni, és ő odajött megkérdezni, hogy dolgoznék-e vele (nagyon jól esett mert magányos voltam). Én belementem és nagyon jót elbeszélgetünk, aztán azt vettem észre, hogy már naponta egymással beszélgetünk, a tanár is mondta hogy látja hogy jól érezzük magunkat együtt. A srác nagyon kedves velem, érdeklődő, a szülinapomra egy személyes ajándékot is adott, amiben bókolt is. Volt hogy együtt mentünk suli után haza.Volt egy kis balesetem tesin, ami miatt nem tudtam részt venni az órán, egyedül magányoskodtam egy padon, ő többször odajött hozzám dumálni. A teljesítményem miatt érdekelhetem vagy esetleg a személyem is?

17/L

2020. nov. 6. 09:06
A kérdező szavazást indított:
Azért beszél csak velem mert én is a jobb tanulók közt lettem
Tetszhet neki a személyiségem is
29 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök mindegy, mi miatt érdeklődik irántad? :D Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, hajrá ;)
2020. nov. 6. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Láthatóan közeledik ne add fel😍😘
2020. nov. 6. 09:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát csak azért érdekelt volna, hogy barátilag közeledik vagy esetleg tetszhetek is neki😄
2020. nov. 6. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak tőle tudhatod meg.
2020. nov. 6. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el egy olyan helyre, ahol többet is megtudhatsz.

Például ha a büfében veszel neki csokit, azt már lehet, hogy megérti.

2020. nov. 6. 13:12
 6/7 anonim válasza:
100%
Szerintem kedvel, figyeld a testbeszédét is! "Véletlenül" megérint-e, közel hajol hozzád, kitágul a pupillája, ha rád néz...stb. Ezek olyan jelek, amiből le lehet szűrni, hogy bejössz neki. :)
2020. nov. 6. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem TUDNOD kell, hogy érdekli-e a személyed, hanem TENNI érte, hogy így legyen.
2020. nov. 7. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!