Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik nekem egy lány, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy lány, de nem tudom hogyan mondjam meg neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány, de nem tudom hogyan mondjam meg neki. Szerintem ő nem szerelmes belém. Esetleg mit csináljak, hogy belém szeressen? Ha mégis valahogyan megmondom neki, akkor félek a visszautasítástól, attól, hogy elküld a búsba. Mit mondjak neki, hogy esetleg a visszautasítás se legyen olyan fájó?

2020. nov. 2. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerek* bocsi
2020. nov. 10. 17:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Pontosan az volt, hogy évfolyamtársak vagyunk, és etikán össze vagyunk vonva. Nos, odaültem mögé, és megkérdezte az egyik osztálytársamtól, hogy nem akar-e a helyemre ülni. Aztán mondta neki, hogy azért mert utál engem.
2020. nov. 10. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Oh..sajnálom😓
2020. nov. 10. 18:17
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm, de nem kell.
2020. nov. 10. 18:25
 15/16 A kérdező kommentje:
#13 De azért remélem, hogy egy barátságot azért sikerül kicsikarni ebből.
2020. nov. 10. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Keress más lányt. A válasz eléggé világos. Amit eddig írtál róla és magadról, nem volt oka arra, hogy megutáljon. Tehát - vége! Ne erőlködj, mert annál fájóbb lesz, ha többször elutasít.
2021. jan. 20. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!