Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi? Miért van ez?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Miért van ez? Leszbikus lennék?

Figyelt kérdés

Szóval én úgy gondoltam eddig hogy nem vagyok sem bi, sem leszbikus. Volt egy fiú aki a nagyon szerelmes voltam. 17 éves vagyok, lány. Ő köpött rám, nem törődött velem, azután is hogy elmondtam neki, mit érzek iránta (hosszas lelki tusa után)

Van egy leszbikus osztálytársam. (Nagyon kedvelem, jó barátnők vagyunk)

Van barátnője. Ahogy lattam, meg ahogy meséli, ők nem aláztak meg egymást, és néha hallok történeteket, meg ő is mesélte, hogy ők nem bántják egymást, nem fütyülnek más csajok után az utcán, nem szajházzák le a másikat, nem beszélik meg melyik csaj volt már meg nekik, és főleg, nem köpnek a másikra, ha az érez irántuk valamit. (Ezek csak személyes tapasztalatok, nem biztos hogy így van!) egyszóval nagyon szimpatikus nekem ez a dolog. Sokszor kívántam azt, hogy bár lennék leszbi, mert akkor talán nem hívnának csúnyának, unalmasnak mint a fiúk. A barátnőim jó véleménnyel vannak rólam. Néha ha látok leszbi párokat, azt kívánom bár lennék én is az! Látom, hogy tényleg szeretik egymást, nem alsóbbrendűbb a másik...

Leszbi lennék? Vagy csak csalódott? Vagy?...

2020. nov. 1. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Csalódott!

Amúgy meg ne csak lilaködös példákat láss magad előtt, hanem olvashatsz arról is, hogx milyen durva erőszak, agresszió van leszbi kapcsolatokban...

2020. nov. 1. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Csalódott vagy, leszbikus nem, bi talán.

Egy ideát építettél fel fejben és abba akarsz tartozni, de ez nem a szexualitásodról szól.

2020. nov. 1. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak tévhit a fiúkrol nálad... Ez olyan mint mikor utálod a cigányokat de a fele normális és rendes.
2020. nov. 1. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
haha, nem, ettől nem leszel lezbi :). Egyszerűen csak toxikus hetero párkapcsolati minták vannak meg neked, és az egyetlen egészséges kapcsolat amiről hallottál, az két lány között van. Nem a lánnyal akarsz együtt lenni, a kapcsolat típusát akarod, hogy te is olyan szeretve és megbecsülve legyél. Hacsak nem hoznak a lányok maguk is izgalomba, nem leszel se lezbi, se bi
2020. nov. 2. 17:27
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Hátha segít, elmondom a saját példámat. Én leszbikus vagyok. Voltam rossz kapcsolatban lánnyal, aki alpári, agresszív, szóval kb. minden volt. Van egy barátnőm, ő tudta, hogy én a lányokhoz vonzódom. Ő világ életében srácokkal volt, egyébként van is egy gyereke. De valahogy úgy alakult az élet, hogy belémszeretett. Mi most tök jól elvagyunk, tisztelet, őszinteség, minden megvan, aminek egy normális kapcsolatban meg kell lennie. Szerintem nem azon múlik, hogy a másik fiú-e vagy lány, hanem azon, hogy két normális ember találkozzon. Ha az egyik sérült (ez lehet szülői behatás, elvált szülők, stb. következménye), akkor azon vagy lehet segíteni vagy nem. Az én volt páromnak például mondtam, hogy a viselkedése nem normális, menjünk el pszichológushoz, de a végén nem hajlott felé. Csak azon lehet segíteni, aki akar is változni. De nem húznék rá egyik nemre sem bélyeget. Vannak normális pasik és vannak normális lányok, habár kevesen. De ezeket kell megtalálni. Ha heteronak érzed magad, akkor remélem találsz egy normális srácot majd, viszont attól még, hogy csalódsz és jelenleg sokkal jobbnak tűnik egy leszbikus kapcsolat (ami azért van, mert valószínűleg két normális ember jött össze és ebből indulsz ki) , attól még nem leszel leszbikus, ha alapvetően a fiúkhoz vonzódsz. :)

26/L

2020. nov. 8. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!