Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelenthet? 2 opció van, de nem tudom eldönteni
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt kb 4 hónapja,és nagyon tetszik nekem kívül-belül. És egy suliba járunk, reggelente sokszor vele megyek a vonaton meg buszon, azonban valamikor nem szeretne velem menni, vagyis azt mondja egy barátnőjével megy, de mikor leszáll látom hogy egyedül van. Nemtudom hogy én tetszek e neki, mert mikor meglát rámmosolyog általában, meg szoktam neki bókolni, ilyenkor mindig elpirul az arca, de nem tud rá mit mondani. Meg ha én őt nézem de nem beszélek éppen akkor ő mindig lenéz a földre, viszont volt már olyan hogy ültem a vonaton, és ő meg bebújt egy bokor mögé, és onnan kukucskált engem. Szerintetek azért nem akarhat velem menni reggelente, mert azt akarja hogy békénhagyjam, vagy mert zavarban van?? Én 16 vagyok. A lány 14 (de nemsoká 15)2020. okt. 31. 13:48
1/1 anonim válasza:
Ha a bókra nem tud mit mondani az normális. Sok lány nem tudja lereagálni. A leírtak alapján szerintem van esélyed nála csak félénk. Hívd el randira és meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!