Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velem?
2 éve szakítottam az exemmel (egy másfél éves kapcsolat volt). Nem volt egy nagyon komoly kapcsolat, de mivel első barátnő volt ezért mélyebb nyomott hagyott bennem. Miután szakítottam vele elkezdtem többet ismerkedni, bulikba járni es nagyon élveztem, viszont idén már szinte nem is járok ilyen helyekre es ismerkedni sincs igazából kedvem. A meglévő barátaimmal se szeretek már annyira lenni mivel úgy érzem mostmár, hogy nincsenek rám túl jó hatással. Mostani barátnőmmel 2hónapja vagyunk együtt és imádom őt meg minden, de egyre többet veszekszünk, mivel a legkisebb dolgot is teljesen túlreagálja és már kezd elegem lenni belőle, pedig nagyon szeretem es amikor nem hisztis imádok vele lenni csak amikor hisztizik kb teljesen leszarja, hogy mit mondd a másik.
Nem vagyok benne biztos hogy vele kéne e maradnom és úgy érzem nem is akarok nagyon ismerkedni meg bulizgatni csak egyedül szeretnék inkább lenni. 17 éves vagyok. Tudom kissé zavaros maga a kérdés de nem tudom egyszerűen hogyan kéne megfogalmazni. Miért van bennem ez az érzés, hogy egyedül akarok mar lenni?
Változol. Fejlődsz.
Az a társaság amiben vagy lehet, hogy más irányba halad szellemileg, mint te.
Próbálj többet egyedül lenni, és találni valami hobbit. :)
A barátnőddel pedig beszéld meg ezt a hiszti dolgot kerek perec.
De nem fura, hogy ilyen fiatalon már magányra vagyok méghozzá majdnem mindig?
Pont az a baj, hogy pár napja beszéltük meg az egészet. Ennek ellenére 2 nap. múlva kezdődött elölről. En tényleg szeretem meg minden csak a hisztik miatt már lassan kedvem sincs beszélgetni vele.
Köszönöm a gyors válasz!
Én is hasonló helyzetben voltam anno, bár én inkább 18-19 éves korom felé.
Én ebben az irányban is maradtam, van normális kapcsolatom, de továbbra is nagyon szeretek egyedül lenni.
Nem kellenek olyan barátok akik lehúznak.
A barátnő pedig borzasztó éretlen és gyerekes, te pedig valószínűleg már nem, ezért nem tolerálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!