Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene adni tanácsot?
Van 2 fiú...az egyik...csendes,jó gyerek,viszont sose mert kezdeményezni (csak megölelt,és néha a kezem fogta meg)
Szünetben néhai napokon írt, 5-6 óra volt a válasza és 2-3 mondatban.
És van egy másik fiú,akivel a szünetben lettem igazán jóba,
Ő a rosszfiú fajta,viszont nagyon jófej és valamiért tetszik a hülye játéka (flört)...vele jókat szoktam beszélni
Órákon át beszéltünk,és szinte 1 p alatt vissza is írt
S szünetben gondolkoztam el igazán...
Mindketten tetszenek,de ez nem helyén való,ezért szeretnék tanácsot kérni,választani,viszont nem szeretném megbántani egyiket se :c
Szerintem az elsővel jobban járnál.
Az ilyen fiúk sokkal jobban tudják értékelni a szeretetet és sokkal inkább tudnak szeretni.
Ha igazán tetszene az első nem fordulna meg a fejedben a második.
Miért nem ír vissza? Esetleg nagyon elfoglalt? Mert ha nem akkor valszeg nem tetszel neki.
3. válaszolónak: nagyon elfoglalt ember,viszont a szabad idejében is inkább a családjával van
És tudom hogy tetszek neki,hisz ezt már kiderítették,csak nagyon szerény
Dobj fel egy érmét vagy mit tudom én...
1,5 sor sztereotipizált baromság alapján honnan szívjuk ki? :D
A második nyilván hajt rád neked meg ez nyilván tetszik. Kérdés hogy mit akar tőled illetve neked mit takar a "rosszfiú" mert azért az nagyon nem m1.
Az elsőnél meg igazából annyi teendőd van, hogy te kezdeményezel. Valószínűleg ő a biztosabb választás, de mivel tinilány vagy ezért belém a rozsdás bökőt, hogy az új srác lesz a befutó. :D Szóval igazából m1 is. Önigazolásra azért kéretik nem a GYK-t használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!