Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem megint?
Figyelt kérdés
Van egy srác,aki régen nagyon tetszett, de neki állítólag mást tetszett szóval nem lett közöttünk semmi, és sokáig szomorú voltam miatta. De már rég elmúlt az az egész,azóta volt már másik kiszemeltem, meg egy fiú is akivel majdnem összejöttem. De most valamiért előjöttek bennem azok a rossz érzések miatta, amikor találkozunk újra nagyon izgatott vagyok, sokszor rá gondolok,úgy érzem hogy vágyok rá stb egy szóval megint beleszerettem.
A kérdésem az,hogy ez hogyan lehetséges? Nem úgy van,hogy ha valakibe szerelmesek vagyunk de elmúlik akkor az végleges? És hogy nincs második esély meg ilyenek?
2020. okt. 25. 15:15
2/3 anonim válasza:
Én ebben a második esély dologban nem hiszek, soha nem álok szóba egyetlen exemmel sem, és olyan lánnyal sem jönnék össze, akivel együtt nem voltam, de egykor tetszett.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen én is azthittem hogy így van, ezért nem értem
2020. okt. 27. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!