Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi ? Mi lehet az oka ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi ? Mi lehet az oka ?

Figyelt kérdés
Amikor massengeren szerelmet valok egy lánynak akkor mindig lekoptatt. De amikor iskolába próbálok szerelmet vallani ugyan annak a lánynak akkor meg elfogadja.
2020. okt. 23. 12:30
 1/2 Thispain ***** válasza:
97%
Írásban alapvetően nem illik szerelmet vallani(és szakítani sem).
2020. okt. 23. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap vallottak szerelmet írásban, viberen. Ha bejött volna a srác akkor nagyon nem örültem volna neki hogy írásban mondta el, de így, hogy nem érzek iránta semmit, igazából örülök hogy nem szóban mondta el. Azt írta hogy szóban szerette volna csak nem volt rá alkalma aminek örülök ugyanis nem tudom hogy mit csináltam volna...
2020. okt. 23. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!