Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a válasz erre a filozofikus kérdésre?
Szerintem ez nem attól függ, hogy ki milyen nemű. Ha nincsenek nagy elvárásaid ergo csak akarsz valakit (aminek véleményem szerint nincs sok értelme de meg tudom érteni ha valaki ennyire magányos) és emelett kitartó vagy és próbálkozol akkor meg is lesz az eredménye.
Az meg hogy "sok hal van a tengerben" egyrészt igaz tényleg milliónyi potenciális barátnő sétál az utcán, de ha így tekintesz minden jövőbeli kapcsolatodra mondjuk akkor szerintem(!) nem lesz az a kapcsolat sosem olyan mély és érzelmekkel teli. Ellenben ha mindenkire úgy tekintesz mint individuumok azaz különböző egyének akiknek mind más az életszemléletük és nyilván mindent máshogy tesznek/mondanak akkor tényleg rendesen bele lehet szeretni az emberekbe és az apró dolgaikba amik szerethetővé teszik őket, nyilván ebben az esetben ha véget ér a dolog az fájdalmasabb. Aztt pedig, hogy ez megéri e neked kell eldöntened.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!