Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi izgat fel egy fiút???

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi izgat fel egy fiút???

Figyelt kérdés
(14-16 évesekre gondolok)

2020. okt. 17. 16:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
14-16 éves lányok.
2020. okt. 17. 16:14
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

"14-16 éves lányok."

engem a 24-26 évesek is, az egy más kérdés, hogy nem kellek nekik. :/

2020. okt. 17. 16:38
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Egy 14-16 éves fiút még kb. bármi. Ebben a korban az étvágy már nagy, viszont a lányok közül még nem nagyon válogathatnak, ezért ha egy nem bűnronda lány rájuk mosolyog, már kőkemény a cerka.
2020. okt. 17. 16:48
 4/20 October15 ***** válasza:
97%

Egy 14-16 éves fiút? Őőőő egy jobban szituált görögdinnye már biztosan. :D

De most tényleg lányok... amikor egy fiúról beszéltek akkor egy olyan létformáról gondolkodtok éppen ami kb garantáltan úgy kezdi a napját, hogy áll a farka. :D Hidd el kérdező nem nagy mutatvány felizgatni egy pasit. :D Hogy utána mit kezdesz vele az már más kérdés.

2020. okt. 17. 17:42
 5/20 anonim ***** válasza:
97%
A lány vagy, és kb 20 méterről a szemébe nézel. Már felizgattad.
2020. okt. 17. 18:53
 6/20 October15 ***** válasza:
88%
5.: Nem feltétlenül. Én pl 20 méterről 14-16 évesen sem izgultam volna fel arra, hogy a szemembe néz. Mondjuk ennek lehet az az oka, hogy nem láttam el 20 méterre... :D 2,5 méterről már egész jól működött ez a trükk.
2020. okt. 17. 18:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Anno nem is kellett semmi, elég volt gondolnom a kiválasztottra.

Ah, édes sötét középkor 😂

20/F

2020. okt. 17. 19:24
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
A görögdinnye mellé még javasolnám a szépen faragott széklábakat vagy ikeás bútorkatalógusokat.
2020. okt. 17. 22:48
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

ó, szerintem nektek nem is olyan nehéz felizgatni minket, de ahogy észre vettem mind két fél nagyon nehezen meghódítónak tartja a másikat (legalábis tini korban), pedig sokkal egyszerűbb, mind gondolnánk

De őszintén be kell valljam, hogy én is ugyanígy vagyok ezzel. Én is azt veszem magamon észre hogy túl begörcsölök vagy egyszeren beszarok, nem merek sima általános közelítéseket megtenni. Többször is előfordult mostanában hogy nagyon tetszett nekem egy lány, de valahogy nagyon elbizonytalanadtam, és végül utána kiderült, hogy milyen esélyket hagytam ki, én is bejöttem neki, de sanos mindig már túl késő volt.

Igyekszek jobban megnyílni és ezen változtatni. Szerintem ha bejössz neki, akkor legtöbbször nagyon is örül annak, ha te egyértelmű jeleket küldesz vagy akár megteszed az első lépést! Én legalábbis nagyon örülnék.

Sok szerencsét!

2020. okt. 18. 11:24
 10/20 anonim ***** válasza:
80%

ja, amúgy 17/F

előző voltam

2020. okt. 18. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!