Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy lányba, volt olyan hogy hajnalokig irogattunk messengeren, nem akart sose lerázni, de már nem beszélünk..(akkor nem tetszett nekem még annyira mint most) És teljesen kivagyok, vele álmodok napok óta, borzasztó, szerelmi bánatom van konkrétan. Most mit tegyek? 17 vagyok.2020. okt. 16. 17:47
3/7 anonim válasza:
Kezdetnek vedd fel vele újra a kapcsolatot.
Vagy úgy váltak el útjaitok, hogy ez nem kivitelezhető?
4/7 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk, szóval..
2020. okt. 16. 18:16
5/7 anonim válasza:
Akkor kezdj újra beszélgetni vele.
Akár azzal is megkeresheted, hogy "Szia! Elég régen beszéltünk. Hogy vagy mostanában? Szerinted mikor lesz újra online oktatás?" Vagy bármi hasonlóan hétköznapi dologgal. Akár azt is hozzáteheted, hogy hiányzott a társasága.
6/7 A kérdező kommentje:
de szerintem ő is érzett valamit, nem hinném hogy csak úgy hajnali 2ig irogatott volna velem
2020. okt. 16. 18:41
7/7 anonim válasza:
Akkor meg pláne mire vársz?
Ha nem lépsz, nagyon sokáig bánni fogod az elvesztegetett lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!