Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem ravenni magam, hogy megcsokoljam?
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel regota chateltem es par hete elkezdtunk talalkozgatni, 100% hogy osszeakarna velem jonni mert nyiltan elmondta, es enis nagyon szeretem, de akarhanyszor talalkozunk sosincs semmi es nagyon gaznak erzem, hogy szeretjuk egymast megsem tortenik semmi. Nos mivel a fiu en vagyok nekem kene megcsokolnom de valahogy keptelen vagyok ra, pedig nagyon kivanom. Megkerdezni meg nemakarom az ugy eleg cringe lenne szerintem. :/ Otletek hogyan vegyem ra magam? Napokban talalkozunk.2020. okt. 13. 23:24
1/3 anonim válasza:
Hat az hallod tenyleg cringe lenne :DDDD Esetleg menjetek setalni egyet delutan 3-4korul, es 6kor mar sotetedik, kiserd haza haz elott bucsu, oleld at (huvos is van, lehet kicsit fazni fog, oleléssel felemelegedtek) akkor mar eleg kozel leszel hozza, erezni, ha elhuzza magat es ha nem, puszilgasd az arcát, aztán csokold meg :D ez eleg romantikus! Ha visszacsokol akkor lehet folytatasa mondjuk masnap vagy a heten meg valamikor kerdezz ra csok utan, vagy aznap messengeren lenne e kedve megismetelni?!
2/3 anonim válasza:
Adom az 1-es válaszát. Búcsúzáskor ölelés után a legkönnyebb. Esetleg először még 1-2x adj puszit az arcára bemelegítésnek, majd következő alkalommal, mire kigyakoroltad a "hajol-puszi-mosolyog" műveletet, jöhet a "hajol-csókol-vigyorog" is. Nem nehéz a dolog, ne gondolkodj közben, csak csináld!
3/3 anonim válasza:
Smárold le a rákba! Am fogd meg az állát és hatö szivd fel a taknyot és csapassad neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!