Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja?
Van egy srác úgy 2 hónapja ismerkedtem meg vele. Eljöttek a rokonokhoz oda ahol én élek(úgy 200km lakik tőlem). Nagyon jól kijöttünk abban a 2 hétben meg itt volt. Azt mondta h nem akar kapcsolatot meg még nem műtik a kezét. Ezt meg is értettem. Azt hittem h mikor elmegy akkor már nem fog többé írni nekem. Mégis írt
És már majdnem 2 hónapja beszélünk(de ő persze nem akar többet). Van olyan mikor olyat ír h összezavar h akkor most mégis akár tőlem valamit? Mostonában meg már egyre kevesebbet ír vissza. Volt olyan h 2 napig majdnem nem is írt vissza és én már elkönyveltem magamban h hát ennyi volt többé nem ír és utána meg írt h ne haragudjak h nem írt. Beszéltünk egy 3 mondatot és tegnap óta megint semmi. Kezd nagyon osszezavarni.
Az nem hulyites kerdese :D
Fiuk ugy mukodnek, hogy beleallnak egy ismerkedesbe...
Mindenkinek van egy x ido hatara, amig erdekes az ismerkedes.
Ha x ido lejarta elott nem tortenik semmi elorelepes akkor eltunik a varazs es vege az ismerkedesnek....
Kerdezonek : gondolom rajott, hogy 200km nem megoldhato tavolsag igy ertelmetlen az egesz.
Eltelik 2 het es egy szot se fogtok beszelni :)
22/f
Hát gondolom ez így van sajnos.
De még itt az élet előttem még csak 16 vagyok szóval ráérek még a szerelemmel.
Akkor nem is elem belemagam:)
Köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!