Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban, aki nagyon de nagyon tetszik,de még nem beszélgettünk komolyabban. Van egy két probléma is az üggyel: folyton a barátnőivel lóg, és én sem vagyok egy adonisz alkat (190 cm 80 kg). Eddig nem nagyon volt komoly kapcsolatom, az előző is ilyen indokok miatt futott lyukra. Szerintetem hogyan célozgassak rá, (először csak jelekkel), hogy bejön nekem? Ráírni meg csak akkor szeretnék, ha elhívom valahova, a telefonos csajozás számomra snassz. Bárki aki egy komolyabb tippel tud segíteni, nyugodtan írjon!

2020. okt. 1. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Házi nyúlra nem érdemes lőni. De mindegy. Ne abból indulj ki hogy hogyan nézel ki. Tedd meg mindent amit tudsz a testedér. Legyen jó illatod, mosakodni, szedd ki az összenőtt szemöldököd. És amúgy a 190cm/80 kg az nagyon is jó. De ha ez zavar téged akkor a konditerem vár rád. Azért mondom ezeket mert én így tettem és már lassan 4 hónapja egy boldog párkapcsolatban vagyok én 191cm 110kg vagyok :) Mondjuk ez nem mind zsír, mert 3 éve kondizom, de nincs kockahasam elhiheted nagyon nincs. De ez nem számít ha a kiszemeltednek ez nem számít.

Légy vele kedves, vicces, udvarias. Engedd előre, dícsérd meg a ruháját, haját. Kérj tőle szívességet mert mondjuk valamit nem értesz pl a fizikából.

Okosan kell csinálnod, semmi sem lehetetlen.

2020. okt. 1. 20:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm #1!

Nyugodtan jöhetnek még válaszok 🤗

2020. okt. 2. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először próbálj meg valami sulis témával közeledni felé, aztán kezd el másról is kerdezgetni és majd meglatod hogy hogy megy a dolog. (Lány vagyok szóval csajozós dumakat nem tudok neked mondani) 😇
2020. okt. 2. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Hátrány viszont hogy a barátnőjével lóg mindig és nincs nagyon hely, ahol együtt lehetnénk...
2020. okt. 2. 20:23
 5/8 A kérdező kommentje:
*félek hogy beesek a friendzoneba, ezért vagyok nagyon óvatos, de ugyanakkor bizalmatlan is
2020. okt. 11. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy írod, mintha abból a friendzoneból nem lenne kiút:)
2020. nov. 2. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Hívd őt félre és beszélj hozzá nyíltan és egyenesen. Tudd hogy mit akarsz! Bátraké a szerencse😭
2020. nov. 15. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Másik oldalról ismerős a helyzet. Egyik barátnőmmel volt (mi is mindig együtt vagyunk), hogy a srác odajött hozzá, és nyíltan elhívta randira. Ez a mai világból szinte teljesen kiveszett, annyira ritka, hogy ő is csak azért ment el vele, mert tisztelte a bátorságát. Hidd el, ennyitől hatalmasat fogsz nőni a szemében. (Bár tény és való, hogy barátnőm nem jött össze az illetővel, mert nem illettek össze, egy próbát megér, nincs veszteni valód, jobban nem tusz nyitni - már persze ha ennyire félsz a friendzone-tól)

17/l

2020. nov. 16. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!