Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Na ilyenkor mivan? Bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ilyenkor mivan? Bejövök neki?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem az egyetemet és van egy lány aki nagyon bejön és valszeg én is bejövök neki.Egy szakra járunk így van néhány közös óránk,az egyik órán ami gyakorlati vele vagyok páros munkában. Az egyik ilyen múltheti óra elején beszélgetés közben viszont észrevettem néhány tipikus jelet amiből leszűrtem hogy van valami.Az egyik jel az hogy érdeklődve figyelt,a másik jel az hogy a hajával játszott.Egyszer egyik nap órák után hazafelé a beszélgetésben kiderült hogy van párja. Erre az apám csak annyit mondott,lehet hogy már nem érdekli a párja már annyira.Hozzátette hogy ha ő már mutatott jeleket akkor már rajtam van a sor hogy én is mutassak néhány jelet. Szerintetek? Fiú vagyok 19,a lány szintén 19.
2020. szept. 28. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A hajukkal folyton játszanak a lányok, az nem konkrét jel szerintem. Ha figyel, akkor lehethogy tetszel neki, de ha van barátja, az nem biztos, hogy ott is hagyja majd miattad. Na de sok sikert.
2020. szept. 28. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos olyan mint a madárjóslás. Bele lehet látni a jeleket ha akarjuk és ha szerencsénk van, akkor bejön, ha nem, akkor nem.

De ha téged érdekel, akkor megpróbálhatod sejteni vele, hogy nem közömbös számodra. Aztán lesz ami lesz, veszíteni nem tudsz vele semmit.

Sok sikert!

2020. szept. 28. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Na ilyen már velem is volt, annyi eltéréssel, hogy ez a lány hozzá sem nyúlt a hajához amikor barátkozni kezdtünk, nem adott ki nyögdécselős hangokat (na jó néha igen) amit én sem értettem. Nem tapsolgatott a füleivel meg semmi hasonló teljesen egyértelmű jel, mint amiket te is írtál. Mégis miután kifejeztem neki, hogy tetszik, ő is bevallotta és össze is jöttünk. Te vagy a fiú legyél tökös vallj neki, de próbáld meg minél kevesebb érzelemmel legalábbis az elején, mert sokszor rosszul sülhet el és ha már az elején kötődni fogsz hozzá, akkor szenvedés lesz ha esetleg otthagy, vagy mégis mást választ.

Ha már alakul a lánynak valaki mással, vagy főleg ha van barátja. Én ezt javaslom, sok sikert! :)

2020. szept. 28. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

"már mutatott jeleket akkor már rajtam van a sor"

Nos, ebben van ráció.

Ha van párja és közben neked jeleket ad, netán le is cseréli veled, mindíg tartsd észben, hogy előfordulhat, te is nyekkenhetsz akkorát, mint a mostani!

2020. szept. 29. 08:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Itt a sorsra bízom a továbbiakat meg a türelemre. Először inkább jobban megismerem aztán majd kiderül hogy mi a szándéka. Erőltetni,nyomulni nem fogok mert azzal csak rontanék nem is kicsit.
2020. szept. 29. 11:11
 6/7 anonim válasza:
Milyen szakon vagytok?
2020. szept. 29. 19:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Kereskedelmi szakon vagyunk
2020. szept. 30. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!