Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ilyenkor mivan? Bejövök neki?
Ez sajnos olyan mint a madárjóslás. Bele lehet látni a jeleket ha akarjuk és ha szerencsénk van, akkor bejön, ha nem, akkor nem.
De ha téged érdekel, akkor megpróbálhatod sejteni vele, hogy nem közömbös számodra. Aztán lesz ami lesz, veszíteni nem tudsz vele semmit.
Sok sikert!
Na ilyen már velem is volt, annyi eltéréssel, hogy ez a lány hozzá sem nyúlt a hajához amikor barátkozni kezdtünk, nem adott ki nyögdécselős hangokat (na jó néha igen) amit én sem értettem. Nem tapsolgatott a füleivel meg semmi hasonló teljesen egyértelmű jel, mint amiket te is írtál. Mégis miután kifejeztem neki, hogy tetszik, ő is bevallotta és össze is jöttünk. Te vagy a fiú legyél tökös vallj neki, de próbáld meg minél kevesebb érzelemmel legalábbis az elején, mert sokszor rosszul sülhet el és ha már az elején kötődni fogsz hozzá, akkor szenvedés lesz ha esetleg otthagy, vagy mégis mást választ.
Ha már alakul a lánynak valaki mással, vagy főleg ha van barátja. Én ezt javaslom, sok sikert! :)
"már mutatott jeleket akkor már rajtam van a sor"
Nos, ebben van ráció.
Ha van párja és közben neked jeleket ad, netán le is cseréli veled, mindíg tartsd észben, hogy előfordulhat, te is nyekkenhetsz akkorát, mint a mostani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!