Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lia2003 kérdése:
Milyen romantikus koreai TINI sorozatok vannak?
Figyelt kérdés
Tudom sokan feltették már ezt a kérdést de valahogy eddig nem találtam magamnak való sorozatot.Lehetőleg 16-20 évesek legyenek! A lényeg hogy romantikus legyen! Válaszokat előre is köszönöm!:)2020. szept. 28. 19:06
1/11 anonim válasza:
1 Percent of Anything
100 Days My Prince
12 Men in a Year
18 vs. 29
20th Century Boy and Girl
49 Nap
9 Seconds
A Csoszuni lövész
A Day Before Us
A Divorce Lawyer in Love
A fény árnyékában
A fény hercegnője
A Gentleman's Dignity
3/11 anonim válasza:
Fuu nagyon szeretem az ilyen ázsiai drámákat :)) bár főleg kínait szoktam nézni, azt hiszem a Put your head on my shoulder koreai, és az nagyon tetszett, de ez egyetemistákról szól :/ aztán még elkezdtem a Love Alarm-ot meg a Weightlifting fairy Kim Bok-Joo-t, de ezek nekem kevésbé tetszettek :( Viszont ha szeretnél nézni esetleg kínaikat is, akkor abból többet tudok ajánlani:) Ja és netflixen meg youtubeon is rengeteg ilyen drámát találsz, szóval ajánlom hogy ott keres rá esetleg!
4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2020. szept. 28. 19:45
5/11 anonim válasza:
Sweet Revenge
Sweet Revenge 2 (tipikus szerelmi háromszög)
Playful Kiss
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ha valaki még tud azt kérem írja le! Mindegy hogy milyen csak romantikus legyen és fiatalokról szóljon!:)
2020. szept. 28. 20:25
7/11 anonim válasza:
Ott van a Boys Over Flowers is, ha esetleg valami csoda folytán nem hallottál róla, bár a a japán verziója inkább tini-dráma, a koreai azért komolyabb. Ettōl nem rossz, de pl nagy hangsúlyt fektetnek, a szegénységre meg a társadalmi rétegek köztikülönbségekre. A japánban szimpatikusabbak a karakterek is.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Továbbra is várom a válaszokat! :)
2020. okt. 3. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!