Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez soknak számítana?
Elkezdtem beszélgetni egy nálam idősebb sráccal.Most 26 viszont én 18 vagyok.Nem gondoltam hogy ennyire megleszünk viszont valahol tartok ettől a dologtól.Ezelőtt nem volt ilyen “idős” párom szóval nem tudom hogy ez sok korkülönbség e...Érdekelne ti mit gondoltok erről?Érdemes lenne megpróbálni vagy hanyagoljam?
18/L
Hát, igazából ha úgy érzed, hogy nagyon jó összhangban vagytok, jól ki jöttök és kölcsönös a szimpátia, akkor szerintem egy próbát megér. Persze az megint más lenne, ha kiskorú lennél még. (bár mondjuk kinek mi számít kiskorúnak)
A korkülönbség miatt meg ne aggódj, vannak olyan párok, akiknél 10-20 vagy több a különbség, szóval ez még nem a durva kategória.
3 év múlva ő már megállapodna, gyereken gondolkodna te meg épp hogy csak egyetemen leszel/dolgozni kezdesz.
Nem egy szakaszban van az életetek, és máris nagyon nehézzé válik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!