Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kicsi mell probléma?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi mell probléma?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel tegnap összebújtunk és amikor elkezdtem a mellét simogatni, akkor rámförmedt, hogy miért kell felhívjam mindig a figyelmét arra, hogy kicsi neki a cicije. Eléggé meglepődtem, el is ment a kedvem mindentől. Valóban kicsi van neki, de nekem sosem jutott eszembe, hogy bármikor is cikizzem érte vagy bármi. Azért értem hozzá, mert szeretem, mégha kicsi akkor is, szóval izgató fiúként ilyet csinálni, de nem érti meg.

Lehet valami lelki problémái vannak? Hogyan segítsek rajta?

2020. szept. 25. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Én lány vagyok,és nekem is kicsi a mellem(vagyis rajtam inkább közepesnek tűnik mert én magam is kicsi vagyok:D) de kifejezetten örülök neki,mindig úgy voltam hogy csak nagy ne legyen

De mindenki más,lehet hogy a barátnődnek meg pont a nagyobb tetszik. Viszont ha van valami amivel nem vagyok megelégedve magamon,engem jobban zavarna az ha a barátom figyelmen kívül hagyná,megnyugtatna ha kimutatja hogy neki tetszem így.

Esetleg beszélj erről vele

2020. szept. 25. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

hát a lelki problémáján nem tudok segíteni, de szerintem mégegyszer mondd meg neki, hogy nem akartad emlékeztetni a kicsi mellekre, csak meg szerettet volna érinteni, mert ez neked izgató ésszereted a melleit, úgy ahogy vannak, eszed ágában sem volt bántani/cseszegetni

Sok szerencsét!

2020. szept. 25. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neki is mondd el.
2020. szept. 25. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudja elfogadni, hogy neki kicsi.

Mondd el, (ahogy a többi válaszoló is mondta), hogy te szereted úgy ahogy van...

2020. szept. 25. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, miért kell így felháborodni, mikor nem szóltál egy szót sem. Nekem is nagyon kicsik, de én örülök, ha valaki ezzel is megelégszik.
2020. szept. 25. 16:44
 6/7 anonim válasza:
86%
A mellsimogatása a fiúnak és a lánynak is izgató. Nagyon komoly önértékelési gondjai lehetnek, ha ő a mellsimitől így berág. Lehet a dologról beszélni, megnyugtatni, hogy neked így tetszik, és izgató, de ő kell a gátat leküzdje magában, és élvezze a dolgot.
2020. szept. 26. 09:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele, úgy látszik megértette, de őszintén kicsit félek megérinteni neki, nehogy megint baj legyen belőle. Mint kiderült azért gondolta ezt, mert az előző barátnőmnek elég nagy volt, nade hol van már az! Ha nem mondja eszembe sem jut, amúgy sem szoktam gondolkodni az előző dolgaimon, hiszen valószínű nem véletlen lett vége. Nade hogy napokig még a szerszámom sem működött, mert féltem a saját barátnőmtől, hát ilyen még nem volt. Végülis már kezd minden a régi lenni, ez lényeg.

Meg azt is mondta, hogy iskolába cikizte az egyik osztálytársa, megértem, de ezzel nem tud mit tenni. Így született, biztos nehéz, de mondtam neki még mindig jobb, mint pl egy fiú, akinek 5 centise van, mert annak sosem lesz rendes párkapcsolta, nade a kis cici szerintem nem gond.

2020. szept. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!