Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győri Baksa Kálmán gimnáziumba (Krúdy) járok, nagyon bejön egy fiú, segítetek? Bővebben lent👇
A Baksa gimibe jarok es nagyon nagyon tetszik egy fiu, aki a 9.A-ba jar. Csak folyoson lattam, nem beszeltem meg vele. Nem ismerek nagyon senkit az A-ban, hogy okom lenne odamenni a termukhoz vagy a folyoson hozzajuk inkabb a masik gimis osztallyal szoktam beszelgetni. En tok jol elvagyok mindenkivel, de ha Ot meglatom zavarba jovok. Mindig ram pillant, de csak egy masodpercre es beszelget tovabb valami lanyokkal.... Nem mehetek oda hozza tok ismeretlenul, hogy: Szia! Igen, te! Hogy hivnak? Melyik osztalyba jarsz? Nagyon bejossz! Megolelhetlek?
Tok hulyenek nezne ha megkerdeznek barmit is innen vagy csak egy szavas valasszal valaszolna es elakadna a dolog, lehet elmondana a baratainak es ok is hulyenek neznenek (bar azt szerintem nem tenne) vagy nyomulosnak gondolna. Hogyan vehetnem ra, hogy felfigyeljen ram vagy odajojjon hozzam? Mar 2 hete alig alszok valamit, mert csak O jar a fejemben. Segítsetek, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!