Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiúk! Ez túlzás vagy jó ötlet? (Többi lent)
Nos, már egy ideje tervezem megszólítani a 2 évvel idősebb crushomat (ő fiú, én meg lány vagyok), de eddig mindig minden megakadályozott (vagy a haverjai jelenléte volt a zavaró tényező, vagy az, hogy csak féltem odamenni), de most! elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, de én adok neki valamit!
Az ötletem az, hogy lerajzolnám, és odaadnám neki a kész munkát.
Ez túlzás? Vagy túl creepy lenne?
Ha ti kapnátok rajzot, nektek mi lenne a reakciótok/első benyomásotok?
Segítsetek kérlek!
Ha tudtok, légyszíves adjatok tanácsot!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Igen, igen, rá kellett jönnöm, hogyha le is rajzolom őt, akkor kinevetnek, vagy furának fognak tartani.
Egyébként számítottam ezekre a reakciókra: "Ez eléggé creepy lenne" vagy "ez nem jó ötlet" stb, stb.
Egyébként minden barátnőm ezt a rajzos dolgot javasolta, és azt mondták, hogy "Milyen kis aranyos lenne", és igazából ezért kérdeztem itt rá erre a dologra.
De szerintem inkább maradok az eredeti tervemnél (csak egy egyszerű képeslapot készítek majd neki, állatokkal rajta (amiket én rajzolok majd meg), és a hátuljára meg majd írok valamit :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!