Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a kor különbség a kapcsolatban?
Mi az hogy az egyik már lassan családot szeretne? Az én pasi ismerőseim inkább olyan 28-35 éves korukra tervezik a dolgot :D De ha valaki esetleg pár évvel hamarabb is szeretne, 20 évesen még biztos, hogy nem azon jár az esze, hogy most találnia kell egy feleséget aki max 2 éven belül szül neki, jézusom... :D
Én meg ezt úgy látom, hogy az egyikőjük gimis, a másik pedig nem rég érettségizett, 1-2 éve. Most pedig mondjuk egyetemista, akkor mindketten tanulnak. Szerintem nincs ezzel baj, ha a lány érett, és jól kijönnek, a fiú pedig nem akarja semmi olyanra rávenni, amit a lány nem akar. Így az 5 év nem olyan vészes.
Nem egyszerű a téma, az biztos. Ezt szerintem nem számok alapján kéne megközelíteni, hanem az életmódjuk és az életfelfogásuk függvénye, hogy mennyire illenek össze.
Ha a lány éretlen, élete legnagyobb problémája hogy a töri tanár 6 oldal tanulnivalót adott, hogy kivel csinálja meg a most trendi tiktok dancet, és hogy úristen mi lesz velem mentolos cigi nélkül, míg a srác az életét építő, ambíciózus egyetemista, akkor nem nagyon lesz mi összetartsa a kapcsolatot, beszélgetni se lesz miről egy idő után...
De ha nagyjából azonos nézeteket vallanak, azonos szinten tartanak az életben, akkor stimmelhet a kapcsolat. Ráadásul jellemző hogy egy 20 éves srác még nem egy kiforrott felnőtt ember, ahogy egy 15 éves lány is lehet érettebb. Minden a személyiségüktől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!