Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori ha valaki tini korában több éves kapcsolatban volt?
Én is 11. Elején jöttem össze a barátommal. 3 éve együtt vagyunk. Remélem így is marad.
Nekem nincs szükségem fiúk terén a kiélésre. De hála Isten nem is vonz a téma.
Előfordulnak hosszabbak, de nem az a jellemző. Vannak olyanok, akik egy egész életet leélnek egymás mellett, de olyanok is, akik két hét múlva szakítanak. Szerintem az átlag az olyan fél év lehet (sokkal több olyan van, ami 2-3 hónapig tart, meg egy évig, innen az átlagolás).
Példának okáért, volt egy osztálytársnőm, aki nyolcadikban jött össze a sráccal, egész gimi alatt egyszer talán szakítottak pár hétre, azóta házasok (30-31 évesek). Vagy a saját húgom, aki 16 volt, mikor összejött a pasijával, 11 éve együtt vannak. Legjobb két barátnőm két-két évet húztak le kapcsolatban. Nekem meg 18 alatt nem volt senkim, csak azután kezdtek kopogtatni a srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!