Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy fogjam meg a lány kezét?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogjam meg a lány kezét? 16/f

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és kiderült hogy a tetszem a lánynak aki tetszik nekem. Mielőtt megcsókolnám szeretném megfogni a kezét és úgy sétálni de borzasztoan izgulok csak úgy megtenni. Nem kérek olyan kommenteket hogy "csak fogd meg a kezét", ettől nem leszek előrébb. Valakinek van valami ötlete? Srácok leírhatnák hogy ők hogy fogták meg a kiszemeltjük kezét a lányok meg hogy hogy fogták meg a kezüket. Köszi mindenkinek!

2020. szept. 15. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te írtad a csókosat is nem? Ha nem kamu kérdés akkor elmondom,hogy nem kell ennyire ráizgulni egy lánynak tetszik,ha egy fiú magabiztos akkor is ha éppen elbaszol valamit. Szeretjük ezeket a kicsi hibákat. Csak ne mutass félelmet és ne habozz! Azt csináld amit jónak érzel
2020. szept. 15. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lassan vidd oda a kezed,gyorsan fogd meg,és mosolyogj rà. Szerintem ez cuki lenne.

16/l

2020. szept. 15. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak fogd meg egyszer miközben sétáltok. De utána ne nézz rá csak folytasd tovább amit csináltatok. Pl ha sétáltok menjetek tovább ha beszélgettetek folytassátok. Nekem ez nagyon tetszene.

17/L

2020. szept. 15. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akár film, akár film közben fogd meg, úgy, hogy nem tulajdonítasz neki nagy figyelmet. Nem nézel rá, nem fókuszálsz rá és beszéltek tovább vagy nézitek a filmet. De sok lehetőség létezik. Az első barátommal előbb volt csók, mint kézfogás. A másodikkal sétáltunk, és rögtön a kézfogás után volt hosszú csók. Mindegyik lehetőség jó. A pillanat fogja adni, hogy pontosan mit hogy csinálj, de nem kell túltervezni, ahogy előttem írták. 😊
2020. szept. 16. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. A lényeg hogy ne gondold túl és ne koncentrálj rá.
2020. szept. 16. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az is jó amit a többiek írnak, de ha ideges vagy van egy jó, kis aranyos elterelő játék, amennyiben tetszel neki maximum kicsit gagyinak találja :D

Elkéred a kezét, az egyik vonalra mutatsz a tenyerén és azt mondod neki, hogy az egy folyó amiben krokodilok vannak rajta. Hogy kel át rajta úszva hogy ne egyék meg? Minden ötletébe belekötsz, hogy nem lehet ezért meg azért, és ha megkérdezi hogy akkor mégis hogyan jutsz át csak azt mondod neki, hogy "Nem tudom, csak szerettem volna megfogni a kezed".

2020. szept. 16. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!