Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszeretni valakiből? Csak az idő az egyetlen segítség?
Szerelmes vagyok egy srácba, de fogalmam sincs miért ennyire, egyszerűen nagyon megfog a személyisége. Annyira más, mint a többiek. Először csak tetszett pár hónapig, és bármennyire is nem akartam, beleszerettem. Nem szeretnék tőle semmit, csak el szeretném feledni. Viszont minden héten látom egyszer, és így nem tudom elfelejteni. Miután találkozunk általában két napig csak rajta jár az eszem. Hogy tudnám elfelejteni? Hogy tudnék kiszeretni belőle?
16/L
Gyere bevallalak, tobbe nem szeretsz masba :D
A masik lehetoseg az ido.
De a lanyok mindig ugy szeretndk ki, h jon mas es tobbs nem fontos mar nektek az ex.
23/F
Azért nem akarom, egyrészt: mert van barátnője és tényleg nagyon szeretik egymást, két éve együtt vannak és annyira tökéletes a kapcsolatuk.
Másrészt azért nem akarom, mert annyi mindenki oda van érte. Ha szakítana a barátnőjével, csomóan egyből lecsapnának rá, és ezekkel nem szeretnék én versenyezni.
Harmadrészt pedig nem is tudom beleképzelni magam egy kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!