Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ennyire fontos valaki?
Figyelt kérdés
Remélem komoly válaszokat kapok. 23 éves fiú vagyok 8 éve ismerek egy lányt. Ezalatt legtöbbet együtt voltunk. Volt, hogy 1,5 évig nem is halottunk egymásról, de nem tudtunk másra gondolni hiába volt közben más kapcsolatunk mindkettőnknek. Biztos vagyok benne, hogy ő az igazi. Tudom hülyeség de akármennyi idő telik el nélküle akár 1 hát akár 2 év minden zenében, gondolatban ő jut eszembe. Majdnem gyerekem is volt tőle és sírhatnék jön rám ha belegondolok, hogy nem úgy alakult. Mikor szakítottunk elsőnek ő is azt mondta, hogy rám gondolt sokszor. Most mikor utoljára szakítottunk jó pár hét múlva rám írt a barátnője, hogy nagyon rosszul van (pedig barátnője utált engem) és, hogy ott hagyta a melót is mert szarul van...stb. Próbáltam kizárni mert fafejjel azt hittem keménynek kell lennem és kizárni az életemből de ez nem megy. Van kapcsolatom azóta de ha meghallok egy szerelmes dalt akkor az előbb említett lány jut eszembe nem pedig a mostani. Egyébként a mostani szakítás kb. 3 hónapja volt. Sok videót, képet, idézetet tett ki velem kapcsolatban, de azóta látom, hogy kapcsolatban van. Nincs konkrét kép csak a profilján a hónap, nap és szív. Ez erre utal egyértelmű. A mostani barátnőmmel szakítanom kell ezt tudom mert nem tarthatom magam mellett vakon mert az nem lenne fair. Mielőtt kérdeznétek a miattam szóló posztokat azóta sem törölte és mindketten hibásak voltunk a szakításban. Nem történt megcsalás és szerelem is volt csak hülyék voltunk na. Szerintetek mit kellene tennem?
Hát szakíts a mostani barátnőddel először is. Aztán a kommunikáció. Kérj tőle egy találkozót és mondd el neki,hogy nem tudod elfelejteni, próbáljátok meg.
2020. szept. 14. 20:52
2/9 anonim válasza:
1. válaszoló:
Nos az egész szép és jó, egy szépséghibája van
"Próbáljátok meg"
Ha a lánynak kapcsolata van, akkor eléggé csekély esélyt adok rá, kivéve, ha ő se "rajong" a mostaniért
2020. szept. 14. 21:14
3/9 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, hogy amíg nem jártunk is volt neki más sose volt olyan fontos mint én ezt tudom is és mondta is. Jó tudom hülyének néztek de ezt lehet érezni meg elhinni. Viszont most ki tudja? Én meg nem vagyok az a bele avatkozok más kapcsolatába típus. Előbb döglök bele minthogy szét barmoljam más kapcsolatát.
2020. szept. 14. 21:20
4/9 anonim válasza:
Sajnos nehéz döntés előtt állsz, de ezt úgyis magad hozod meg
Bölcsen válassz
2020. szept. 14. 21:24
5/9 anonim válasza:
Se vele, se nélküle. Ebből nem lesz semmi jó.
Szakíts, és egy hosszú szünet után találd meg az igazit, aki nem ez a lány!
2020. szept. 14. 21:30
6/9 anonim válasza:
De akkor a lánynak is milyen a párkapcsolata, ha folyton rólad tesz ki idézeteket, képeket? Ebbe ő is csak szenved. Párja meg csak van dísznek míg ő másra gondol. Én amondó vagyok, hogy találkoznotok kell és végérvényesen eldönteni, hogy együtt vagy nélküled.
#1 voltam
2020. szept. 15. 00:31
7/9 anonim válasza:
A 8 év alatt azt írtad, sokszor szakítottatok. Miért szakítottatok, mi volt a gond ezeken a pontokon? Tényleg se veled, se nélküled kategória.
Én is szakítanék a mostani barátnőmmel, és beszélnék ezzel a lánnyal. És ha nem szerelmes a mostani pasijábaés szakít, összejönnék vele. DE! Érdemes tisztázni, amit fentebb írtam. Hogy a 8 év alatt mi nem működött. Miért mentetek szét akkor és mit kell csinálnotok, hogy ne történjen ismét meg. Különben a történelem ismételheti önmagát, és ugyanott találjátok magatokat, mint most.
2020. szept. 16. 10:51
8/9 anonim válasza:
Szerintem megválaszoltad a saját kérdésedet. Szakits a barátnőddel es beszélj azzal a lánnyal akit szeretsz.
2020. szept. 24. 01:23
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek. Szakítás lett a vége és azóta alakulgat a másik lánnyal a dolog mert kiderült, hogy pont ő is szakitott a barátjával mert hasonló volt a helyzete mint nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!