Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el egy barátnőmnek hogy szerelmes vagyok belé (lányként)?
Figyelt kérdés
Osztálytásak vagyunk és elég jó barátnők is. Már egy jóideje tetszik és elég nehezen bírom már hogy ne mondjam el neki. Néha úgy érzem hogy ő is hasonlóan érez irántam (engem soha nem piszkál, a többi barátnőinket igen, nem hagyja hogy bántsanak, és általában nem úgy néz rám mint másokra ) De vannak napok amikor nem tudok kiigazodni rajta, kicsit úgy érzem akkor hogy kerül. Páran, akik jobban ismerik már mondták neki hogy biztos leszbikus vagy biszex a stílusa/személyisége miatt, de ő azt dagadja. Viszont én már el akarom neki mondani csak nem akarom hogy utána rosszul érezze magát, valamint szerintetek van esélyem rá hogy én is bejövök neki? Aki tud tanácsot adni az légyszi írjon.2020. szept. 14. 16:44
1/6 anonim 

válasza:

Csak úgy tudhatod meg,hogy ő is így érez e, hogy őszintén elmondod neki az érzéseidet.
Két féle opció van💁🏻♀️
Ha nem kockáztatsz, azt is bánni fogod, de azt is,ha esetleg elmondtad neki,de ő nem érez így.
Te nálunk sokkal jobban ismered ezt lányt, könnyebben megérted, és kiismered.
2/6 anonim 

válasza:

Elmentek sétálni és elmondod :)
3/6 anonim válasza:
Ha elmondod neki, és eddig tagadta, azt fogja hinni, hogy csőbe akarod húzni ezzel, hogy elmondja neked, hogy aztán kinevethesd.
Ha ennyire tagadja akkor nehéz menet lesz.
4/6 anonim 

válasza:

Rúgjatok be,ha nem jön össze megmondod ,hogy szeretet hiányos vagy és részeg.Kérd meg ,hogy tanítson meg pl csókolozni.Ha érez irántad valamit az első be fog vállni
5/6 anonim 

válasza:

Azóta elmondtad neki, hogy szerelmes vagy belé? Mi történt azóta?
6/6 A kérdező kommentje:
Eléggé megbántott, ezt nem szeretném részletezni, szóval emiatt még nem mondtam el neki. Másrészt meg elmondta nekem hogy teljesen hetero így semmi esélyem sincs
2020. okt. 15. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!