Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Sziasztok!
Van egy fiú aki négy napja bevallotta, hogy szerelmes belém, de nem is tudom miért, de azt mondtam neki, hogy nekem csak barát. Viszont rájöttem, hogy mégsem. Szeretem őt, de félek már túl késő. Mit írnátok a helyemben?
"Tudod, gondolkoztam. És rájöttem, hogy nekem is több vagy, mint egy barát...csak valamiért azt mondtam csak egy barát vagy. De nem, amióta ezt mondtam csak rád gondolok. Hiányzik, hogy beszélgessünk. Ha van kedved és még mindig érzel irántam valamit...nagyon szívesen járnék veled."
Ezt őszintén írtam, ti megbocsájtanátok, hogy visszautasítottalak?
Hali!
Még csak most volt időm írni, mert most értem haza. Húsz perce írtam, de még sajnos nem válaszolt. 🥺 Nagyon izgulok. 😵😄 Köszönöm a válaszokat!
"Szia. Gondolkodtam a múltkori óta és nem csak barátságot érzek irántad. Szeretlek."
Aztán mehet aminek jönnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!