Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kell elkapni a fejét?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elkapni a fejét?

Figyelt kérdés

Osztálytársamról van szó akit már nem is egyszer rajta kaptam hogy nézett de mikor odanéztem elfordult mosolyogva. Mostanában nem is szólt hozzám mivel sokat beszélgetek a barátnőimmel és sztem nem mer oda jönni. Mikor egyedül voltam odajött hozzám beszélgetni pedig mi még 2 percnél nem tudtunk normálisan beszélni mert mindig veszekedtünk, flegmáztunk..

Mit akarhat?

L

2020. szept. 12. 18:00
A kérdező szavazást indított:
Barátságot
Többet
19 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Szexelni akár?
2020. szept. 12. 18:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Feltétlenül én is erre gondoltam... Legtovább tartó beszélgetésünk a fiúval 45 perc volt mikor szétoltottuk egymást informatika órán.
2020. szept. 12. 18:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek a helyemben? Ti megpróbálnátok kedvesek lenni vele. Ennyit elmondok magamról: Soha nem tudom megállni h ne szóljak be neki, vagy bárkinek.. eléggé szarkasztikus is vagyok..a flegmaságom az már kicsit is botrányosan magas. Viccesnek tartom magam, nagyon jól tudok szocializálódni. Idén leengedett hajstílust választottam és lehet hogy ez tetszett meg neki? Így leengedett hajjal nagyon babaarcom van😊 (Kép nem jár senkinek)
2020. szept. 12. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hány évesek vagytok, de eléggé éretlennek tűnik a csávó ha ilyen félénk, hogy egy szemkontaktust nem bír kitartani
2020. szept. 12. 19:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát amúgy meg... És eléggé beképzelt is... De nem tudom mire teszi a fejit.. max. Nekem lehetne mert nekem van mire😂😄😁
2020. szept. 12. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
korotokat szabad tudni?
2020. szept. 12. 19:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor biztos vagyok abban hogy a fiú éretlen, a lányok hamarabb érnek,hidd el hagyd a dolgot, mert csalódni fogsz, bejösz neki de gyerek
2020. szept. 12. 19:35
 8/13 anonim ***** válasza:

És hidd el nekem, tudom mit beszélek

18/L

2020. szept. 12. 19:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Okiii :) Köszönöm szépen a válaszokat😄❤️❤️
2020. szept. 12. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Jo h a kerdezo nem bekepzelt
2020. szept. 17. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!