Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Butaság lenne részemről, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság lenne részemről, ha majdnem 7 hónap után felkeresném őt, mert szeretném vele megbeszélni az érzéseimet, ami már régóta nyomja a lelkem?

Figyelt kérdés

Nem szerelmi vallomás, inkább amolyan békülés szerű dolog szerelemmel vegyítve.

Úgyis önfejű vagyok, de kíváncsi is a ti gondolataitokra. Szerintem nem lenne az, mert fontos nekem ez az egész. De vajon milyen reakcióra vagy egyáltalán mire számíthatok szerintetek ennyi idő után?

2020. szept. 3. 15:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De azért 7 hónap ilyen téren nem sok egy kicsit? Úgy elrepült az idő.
2020. szept. 3. 18:17
 12/16 anonim válasza:
70%
Én is voltam ilyen helyzetben. Összeszedtem magam, ráírtam és a végén nagyon jól sült el. Szerintem érdemes megpróbálni.
2020. szept. 3. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Tedd meg, rosszabb nem lesz a helyzet
2020. szept. 3. 21:04
 14/16 A kérdező kommentje:
:)
2020. szept. 3. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem legalább újra beszélgetni, és akkor esetleg ezt így valahogy befűzni, jó ötlet. Főleg úgy, hogy (ahogy te írod) miattad nem kerültetek közelebb egymáshoz. Ha nem szeretné, azt úgy is észrevennéd.

Sok szerencsét!

2020. szept. 4. 12:57
 16/16 anonim válasza:
100%
Mi lett ráírtál?
2020. okt. 2. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!