Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan keltsem fel a figyelmét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a figyelmét? (Több lent)

Figyelt kérdés
Van az új osztályomban egy fiú, aki megtetszett, és szeretnék vele jóba lenni. Nem egyből párkapcsolatot szeretnék, inkább csak jóban lenni vele, beszélgetni és hasonlók. Egyenlőre csak pár szót beszéltem vele de nagyon félek odamenni. Én sokkal jobban szeretem a fiúk társaságát, mint a lányokét, csak volt már rá példa, hogy ők ezt nem viszonozták és elküldtek a társaságból. Ez az előző iskolában történt.) A fiú aki érdekel nyitottnak és nagyon kedvesek néz ki, egy párszor amikor ránéztem órán azt láttam, hogy rám nézett, de lehet csak beképzeltem. Inkább a haverjai reakciójától félek, hogy mit szólnak, ha odaülök hozzájuk szünetben. Holnap erőt veszek magamon és odamegyek, iskola után írom a történteket. Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. szept. 2. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyitól már elérsz valamit, ha kedves vagy vele, figyelsz rá meg természetesen mosolyogsz, de nem állandóan bolond módjára 😁

9.? Még úgyis ez csak a 2. nap, majd alakulgat a kapcsolatotok reméljük

2020. szept. 2. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, és köszönöm a választ!😁
2020. szept. 3. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Szívesen, bármikor ha kérdésed van (és felnézek) válaszolok :D
2020. szept. 3. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Naa mi volt?😁
2020. szept. 3. 18:21
 5/6 Eclipse_solar válasza:
Szerintem sziplán legyél vele kedves, mosolyogj rá, de inkább akkor menj oda hozzá, amikor egyedül van, v ha nagyon félsz rá is írhatsz, és ha beszélgettétek, másnap már odamehetsz hozza élőben folytatni a beszélgetést. Remélem tudtam segíteni.♡
2020. szept. 3. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:

4. Hozzászóló: élőben beszéltünk pár szót, kedves és nagyon normális a többi fiúhoz képest. Sajnos sokat nem tudtunk beszélni mert inkább a haverjaival lógott de ezt megértem.

5. Hozzászóló: igen, sokat segítettél köszönöm!😊

2020. szept. 5. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!