Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmondaná, hogy lehet ezen túllépni?
Először, bocs hogy ide írom, a felnőttben csak kritika jönne, hogy ez "nagyon felnőttes".
Nos, egy lányról van szó. Évek óta ismerjük egymást, beszélgetünk, és ha nem is egyik napról a másikra, de közelebb kerültünk egymáshoz. Úgy érzem -és ennek ő is hangot adott-, hogy nagyon egy húron pendülünk, és nagyon hasonlóak vagyunk remekül megértjük egymást. Viszont nem nagyon tudunk továbblépni.
Tettem már rá utalást, vagy éppen nyíltabban is kimondtam, de úgy érvelt, neki ez nem megy. Nincs senkije amúgy, szóval van realitása, meg tiszteletben tartom, tartottam.
A napokban volt egy elég mély, és érzelmekkel teli üzenetváltásunk.
Azóta nem tudok másra gondolni. Kb 5 percenként megnézem a telefonom, hogy jött-e valami tőle.
Nem tudom, mit csináljak. Aki volt már ilyen cipőben, biztos ismeri az érzéseket, amik most kavarognak bennem.
Lehetne mondani, hogy keressek mást, de azt érzem, nekem ő az igazi, és hogy nem tudnék mással ennyire azonosulni. Nem tudnánk ilyen szinten egymásra hangolódni/találni.
Valami tanácsnak örülnék, mert ez lassan tarthatatlan.
(24lf)
részenként ismerős a helyzeted, de sajnos én nem tudok nagyon segíteni
szerintem jól csinálod, ha még flörtölsz, és még próbálkozol, ha talán úgy érzed, hogy éppen jobb az esélyed, tedd szóvá
lehet, hogy ő sem tudja pontosan mit érez, lehet, hogy csak egy kicsit szerelmes beléd (lehet hogy volt, vagy az is lehet hogy most lesz inkább), de lehet, hogy csak simán barátként tekint rád, és nem meri megmondani neked (hogy ne bántson meg)
mindesnesetre, a legjobb, ha egy kedvező pillanatban tisztázzátok (tudom, nehéz), mert akkor legalább félig-meddig egyértelműbb a dolog, és akkor tudod, hogy lehet-e egy párkapcsolat belőle, vagy nem érdemes, mert csak barátság
sok szerencsét!
Jaj, nem is várom, hogy segítsen bárki, úgy értve, hogy megoldja helyettem a "problémát".
Igazán értékelem, hogy leírtad a véleményed, illetve tanácsaid! :)
Nekem ebből az jön le, hogy barátilag kedvel. Az "egy húron pendülés" és a "remekül megértjük egymást" kifejezések is erre utalnak (ezt szokták sz*rkerülgetésnek hívni; mikor nem akarja megmondani valaki egyenesen, hogy nem akar tőled semmit), tehát nem volt semmi olyan kimondva vagy utalva arra, hogy komolyabban nézne rád. A "neki ez nem megy" ismét tisztán jelzi hogy többet nem akar és hogy semmit nem oszt meg ezzel kapcsolatban, azt mutatja hogy ez csak egy kifogás, amivel nem akar megbántani.
Ha korábbi kapcsolat vagy egyéb problémák miatt lenne, akkor azt valószínűleg megmondaná (pl. hogy nem lépett túl még az exén, nem akar komoly kapcsolatot, stb.). Egyrészt mert szeretné ha tudná hogy nem miattad van, másrészt megszokták mondani az emberek, mert így van esély arra hogy találkozik a két elképzelés és kiderül, hogy pl. a másik is benne van egy laza kapcsolatban.
Mit tudsz tenni? Te már próbálkoztál finoman, azonnal jelezte hogy ő nem akar többet. Mély üzenetváltások ide vagy oda, látod te is hogy sehova nem halad az egész, amire annyi az egyszerű magyarázat, hogy ő nem akarja. Egy ilyen haveri netezgetős, chatelős, üzenetváltós ismerősként van helyed nála, de te meg ezt nem akarod.
A másik opció hogy teljesen lezárod és nem beszélsz vele többet. Alapból is ezt ajánlanám, de látva hogy már most mennyire beleélted magad és kattogsz rajta, tényleg érdemes lenne ezt tenni. Pár hétig rossz lesz, de azért ne csináljunk úgy mintha évekig együtt lettetek volna, állításod szerint is csak most kerültetek közelebb egymáshoz. Kb. 2-3 hét és már egyszer sem fogod nézegetni írt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!